Μπλε

Οι ΜΠΛΕ μετράνε 20 χρόνια στην δισκογραφία και το γιορτάζουν.

Στο μεγάλο αυτό πάρτυ θα βρίσκεται πολύς κόσμος για να γιορτάσει μαζί τους.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς θα είναι η παρουσία της Θεοδοσίας Τσάτσου, που για όσους δεν το γνωρίζουν ήταν η πρώτη βασική γυναικεία φωνή των ΜΠΛΕ.

Μετά τον παρθενικό τους δίσκο “Νιώθω ενοχές” το 1996, η Θεοδοσία αποχώρησε από το συγκρότημα και την θέση της πήρε η Τζώρτζια Κεφαλά μέχρι και σήμερα.

Η Τσάτσου θα τραγουδήσει μαζί με τους ΜΠΛΕ και εμείς θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται 20 χρόνια μετά.

Η Τζώρτζια φανερά ενθουσιασμένη και συγκινημένη ταυτόχρονα για αυτό το επερχόμενο Live, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

“Η Θεοδοσία για εμένα μέχρι τώρα,ήταν μια μακρινή παρουσία που όμως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή μου.Ξεκινήσαμε χωρίς να το θέλουμε “αντίπαλες”. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ αυτή η θέση δεν είχε θυμό,ανταγωνιστικότητα , αντιπάθεια ή εμπαθεια. Πάντα έβλεπα την ωραία πορεία της με ενδιαφέρον.
Παρ’όλα αυτα,για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πορεία της μίας θα καθόριζε ίσως τη βιοσημότητα της άλλης..δεν ξέρω αν κάποια στιγμή σε φέρνει η ζωή σε αυτή τη θέση ή διαλέγεις να μπεις εσυ,ξέρω σίγουρα όμως,πως ο “αντίπαλος” σε κάνει καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.Και όταν αυτός ειναι άξιος και ικανός τότε ξεπερνάς τον εαυτό σου.Πέρασαν 20 χρόνια.Ήταν δύσκολο και για τα δύο μέρη..Συναντηθήκαμε τρεμάμενοι..επιφυλακτικοί..με αγάπη όμως.”Πως ήταν για σένα;”,ακολούθησαν χαμόγελα,αστεία,διήγηση δύσκολων στιγμών και κατανόηση! Αυτή η μαγική λέξη που αλλάζει πρώτα εμας και μετά τον κόσμο.Όταν την ρωτήσαμε πως αισθάνεται,μας είπε πως αν ήταν άσχημο θα είχε φύγει απο τα πρώτα λεπτά..Την ευχαριστώ πολύ που έμεινε..και που ήταν ο καλύτερος “εχθρός”!..”

Το πολυαναμενόμενο αυτό Live για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Μπλε-Θεοδοσία Τσάτσου

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Τζώρτζια Κεφαλά στο GetGreekMusic.

Σχόλια