Ποιoς θα παρουσιάσει την βαθμολογία της Eurovision;

Καλησπέρα Κίεβο, Good evening Kyiv και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ή αλλιώς ο Mr Eurovision όπως πολλοί τον αποκαλούν σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι εκείνος που πήρε τη σκυτάλη από την Έλενα Παπαρίζου την περσινή χρονιά στη Στοκχόλμη για να ανακοινώσει τις ψήφους της Ελλάδας και θα το κάνει και φέτος.

Ποιoς θα παρουσιάσει την βαθμολογία της Eurovision
“Συνταγή που πετυχαίνει” δεν την αλλάζεις και για μια ακόμα χρονιά η δημόσια τηλεόραση και οι ιθύνοντες όπως μας ενημερώνει το INFE GREECE καλούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ως τον εκπρόσωπο της χώρας μας που θα ανακοινώσει την βαθμολογία από την Αθήνα στο Κίεβο το βράδυ του Σαββάτου. Το βάπτισμα του πυρός ήταν για πρώτη φορά στη διοργάνωση που έγινε το 2006 στην χώρα μας, όταν ως απεσταλμένος του ΡΙΚ, ανακοίνωσε “τραγουδιστά” το 12αρι της γείτονας χώρας στην τότε εκπρόσωπο μας και προσωπική του φίλη Άννα Βίσση.

‘Έχει ως γνωστόν εκπροσωπήσει την Κύπρο τρείς φορές στη Eurovision (Μόνο για μας-Gimme-‘Ελα-Έλα /Come baby) και η αγάπη του για το θεσμό τον κάνει να είναι ο μόνος που με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώνει κάθε χρόνο ένα μεγάλο pre-eurovision party που έχει καταφέρει να γίνει θεσμός.
‘Έτσι και φέτος και για συνεχόμενη χρονιά την Πέμπτη το βράδυ, στο πιο γνωστό club της Αθήνας στο Γκάζι, με special guests που έχουν προσκληθεί όπως την εκπρόσωπο της χώρας μας το 1978 Ελπίδα με το Σωκράτη, τη γνωστή ηθοποιό Μαριέλλα Σαββίδη αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη σε.. “μεγάλες στιγμές” που και αυτή τη χρονιά θα κάνει με τη σειρά του την μετάδοση των τριών βραδιών από το Κίεβο.

Οι εκπλήξεις, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι πολλές και… eurovisionικές και όσοι παρευρεθούν εκεί δεν θα μείνουν… ανικανοποίητοι.
Ραντεβού το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαίου στις 22:00 στις οθόνες μας για να μάθουμε και εμείς που πηγαίνουν οι 12 βαθμοί της Ελλάδας και ποιοι θα δώσουν 12 points for Demy και This is love.

Σχόλια