Ο Γιώργος Περρής που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει έντονα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Ποιος φοβάται την αγάπη“.

Γιώργος Περρής - Ποιος φοβάται την αγάπη

Ο Γιώργος Περρής, ο νεώτερος Έλληνας διεθνής στον χώρο της μουσικής, έχει κάνει αίσθηση εδώ και μερικά χρόνια στο εξωτερικό με ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες.

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο GetGreekMusic από πολύ μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με την μουσική.

“Από πολύ μικρός αποφάσισα πως δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο εκτός από μουσική. Όταν το ανακοίνωσα στη μητέρα μου γύρω στα 4, με πήγε στο ωδείο και ξεκίνησα να μαθαίνω πιάνο. Σπούδασα πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα το πιάνο είναι σύμμαχος και συμπορευτής μου. Η μουσική έγινε για μένα μονόδρομος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα έκανα κάτι άλλο. Της είμαι ευγνώμων γιατί μου έδωσε ελευθερία, δύναμη να είμαι αυτός που είμαι και ακεραιότητα.”

Ενώ και η διεθνής καριέρα ήταν στα άμεσα σχέδια του.

Όντως το ονειρευόμουν από παιδί, αλλά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων στη ζωή που μου έδωσε όλες αυτές τις ευκαιρίες και στη φωνή μου που με ταξίδεψε και με ταξιδεύει σε τόσα μέρη στον κόσμο.”

Ξεχώρισε επίσης για την πανελλαδική καλοκαιρινή περιοδεία του με τον Μάριο Φραγκούλη όπου πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος μετά από τόσα πράγματα που έχει κάνει, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Ποιος φοβάται την αγάπη“.

Μουσική στο κομμάτι υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ στίχους ο Άρης Δαβαράκης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Άκουσε το:

Ο Γιώργος Περρής θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλφα Ιδέα στις 15 και στις 22 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το site του αγαπημένου τραγουδιστή
http://www.georgeperris.com

 

Σχόλια