Το Μεγάλο Σάββατο στην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ  “Στα τραγούδια λέμε Ναι” θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι για τον εορτασμό της ημέρας.

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος με διαλεχτούς καλεσμένους θα γιορτάσουν την Ανάσταση με πολύ χορό, τραγούδι και παραδοσιακά έθιμα.

Οι ανεπανάληπτες λαϊκές επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη,που θα τον απολαύσουμε σε μεγάλα κέφια, θα απογειώσουν την διασκέδαση.

Μαζί του θα είναι ο μετρ του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης και το κέφι εκτοξεύουν ο Χρήστος Δάντης,η  Έλενα Παπαϊωάννου, η Βασιλική Νταντά, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Γιάννης Αλεξάκης.

Στην γιορτή της ΕΡΤ θα βρίσκονται επίσης οι: Ελένη Φιλίνη, Νικολέττα Καρρά, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρης Γαλάνης και ο ανατρεπτικός Γιάννης Κρητικός με τη λύρα και τις μαντινάδες του.

Αυγά με όλη την παρέα τσουγκρίζουν οι Μάρα Δαρμουσλή, Φανή Γεωργακοπούλου, Καλή Δάβρη, Πένυ Αγοραστού, Ρένος Ρώτας και η Τέτα Σαββάτη.

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη μιλούν επίσης, ο ερευνητής ελληνικής μουσικής Κώστας Μπαλαχούτης και η Ροζίτα Σώκου που του έδωσε το δεκάρι το καλό στη θρυλική εκπομπή «Να η ευκαιρία»!

Το αναστάσιμο «Χριστός ανέστη» ψάλλει ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τους μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νύχτα της Ανάστασης στην ΕΡΤ1 μυρίζει γιασεμί…

Σχόλια