Γιάννης Πλούταρχος: Ο λόγος που δεν μπορεί να πάει ως κριτής σε talent show (video)
Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “La Biri Biri” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν μπορεί να πάει ως κριτής σε talent show.

Η κουβέντα κινήθηκε προς αυτό το θέμα, όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή για το πώς του φάνηκε η Πέγκυ Ζήνα στο X-Factor, με τον ίδιο να απαντάει πως ούτε κι εκείνος αλλά ούτε και η Πέγκυ Ζήνα είναι κατάλληλοι για αυτό το ρόλο.
Όπως δήλωσε, η Πέγκυ Ζήνα αν και αντεπεξήλθε πολύ καλά στο ρόλο της, λόγω του αυθόρμητου του χαρακτήρα της, η ιδιότητα του κριτή είναι κάτι που δεν της ταιριάζει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος, έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής ενός talent show, την οποία στη συνέχεια αρνήθηκε εξηγώντας τους λόγους:
“Νομίζω δεν είμαι καθόλου καλός κριτής. Πιστεύω πως ένα παιδί πρέπει να πάει σε ένα talent show, απλά εγώ δεν είμαι καλός στο να κρίνω έναν άνθρωπο στο κατά πόσο είναι καλός σε αυτό που κάνει. Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνω λάθος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν εγώ κάνω λάθος, πώς μπορώ να το πάρω πίσω; Δεν μπορώ. Μπορεί να τον πληγώσω, να τον στεναχωρήσω και να τα παρατήσει. Και κάτι ακόμη, από τη στιγμή που εγώ ακόμη κρίνομαι από τον κόσμο, δεν μπορώ εγώ να κρίνω άλλους.”

Δείτε το βίντεο:

 

Σχόλια