Δυναμικό τριήμερο για Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα στο Posidonio! (pics)
Εκπληκτική ήταν η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio, ενώ στους ίδιους ρυθμούς μάλιστα κινήθηκαν κι οι επόμενες βραδιές με τους καλλιτέχνες να είναι στα καλύτερά τους.

Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη.

Την Παρασκευή, την βραδιά της πρεμιέρας στο κατάμεστο Posidonio η κ. Μαργαρίτα Μάτσα γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους και στελέχη της δισκογραφικής της εταιρείας Minos Emi.  Τόσο η Πέγκυ Ζήνα, όσο κι ο Γιάννης Πλούταρχος, της ευχήθηκαν δια μικροφώνου. Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασε ο Νίκος Μακρόπουλος όπου τραγούδησε όταν του παραχώρησε το μικρόφωνο η Πέγκυ Ζήνα. Το παρόν έδωσε κι ο Ηλίας Βρεττός, ενώ παρόντες ήταν και ο Χρήστος Νέζος, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λέοντας.

Καθηλωτικά είναι τα ντουέτα του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα. Την βραδιά της πρεμιέρας μάλιστα κατά την συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών στην πίστα η σύζυγος του Πλούταρχου, Μαρία δεν δίστασε να χορέψει επί σκηνής.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασαν ο Bo, ο Βαλάντης κι ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σε μια σπάνια έξοδό του με τις παρέες τους αντίστοιχα.

Την βραδιά της Κυριακής στο Posidonio διασκέδασε ο Γιώργος Αρσενάκος με καλλιτέχνες της Panik Records, τον Πάρι και τον Mike. Το ίδιο βράδυ στο Posidonio διασκέδασε η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Την δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα του Posidonio βάζουν οι Kings ενώ ξεχωρίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος..

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο τριήμερο στο Posidonio:

 

Σχόλια