Πιλάτος Κουνατίδης
Ο Πιλάτος Κουνατίδης, πρώην παίκτης του X-Factor στην ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, μίλησε στο περιοδικό “7 Μέρες tv” για τη συμμετοχή του στο X-Factor, αλλά και για τους αφανείς ήρωες, την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τη διαδρομή του στο talent show, ήταν η διαδικασία του Chair Challenge.
“Η στιγμή που πέρασα στα live shows, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Το Chair Challenge ήταν η μεγαλύτερη μου στιγμή πιστεύω, ήταν η στιγμή εκείνη που ένιωσα πως έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα.”

Παράλληλα, αποκάλυψε και τι του είπε η Πέγκυ Ζήνα κατά την αποχώρησή του:
“Μην αγχώνεσαι, Πιλάτε. Στενοχωρηθήκαμε, δεν το περιμέναμε, οι πόρτες τώρα ανοίγουν!”

Ενώ, για το τι του έλεγε η οικογένειά του κατά τη διάρκεια του X-Factor, δήλωσε:
“Οι δικοί μου γενικά είναι ήρωες κρυφοί. Όπως κάθε παιδί έχει τους γονείς του, ο ένας τσιρίζει, ο άλλος έρχεται εκεί, οι δικοί μου είναι κρυφοί ήρωες. Μου λένε, δηλαδή, το «μπράβο» τους, το «μπράβο, αγόρι μου, συνέχισε δυνατά και να προσέχεις». Δεν μου λένε κάτι άλλο, για να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, δεν θέλουν όμως ούτε και να λυπηθώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να τους βάζω μέσα σε αυτό, γιατί οποιοδήποτε άγχος, άμα τους το μεταφέρω -παιδί τους είμαι-, θα αρχίσουν να στεναχωριούνται και δεν το θέλω. Οπότε, τους έλεγα πάντα ότι είμαι καλά για να είναι ήσυχοι.”

 

Σχόλια