Πασίγνωστος τραγουδιστής κλείδωσε για το Nomads και ανακοινώθηκε επίσημα στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10“.

Νίκος Βουρλιώτης

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή ίσως σύντομα φτιάξει τη βαλίτσα του για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ο… Νίκος Βουρλιώτης ή αλλιώς ο NIVO. Η Νικολέτα Ράλλη τόνισε ότι ξέρουν πολλά πράγματα αλλά δεν μπορούν να τα αποκαλύψουν και πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο Nomads και σίγουρα θα μας εκπλήξουν.

Ενώ ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο Nomads δεν δίστασε να πει ότι θα είναι καλύτερο από το πρώτο αλλά αναφέρθηκε και στις αλλαγές τις οποίες θεωρεί πολύ καλές.
Όπως είχε αναφέρει και ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του: «Παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα αναλάβει επίσης και τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας Πούμπουρας.

Το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας κρύβει όμως και δεύτερη, διπλή έκπληξη αφού επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο καινοτομίες. Πρώτον, το τελευταίο επεισόδιο κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται LIVE. Αυτό θα χαρίζει τη δυνατότητα σε εμάς τους τηλεθεατές να αποφασίζουμε ζωντανά ποιος υποψήφιος θα αποχωρεί LIVE από το παιχνίδι. Η δεύτερη καινοτομία είναι πως δεν θα χρεωνόμαστε με την ψήφο μας αφού αυτή θα είναι δωρεάν!

Πώς θα γίνει αυτό; Για πρώτη φορά σε reality επιβίωσης η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο μπορούμε όλοι να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα ή σε άλλες έξυπνες συσκευές που έχουμε στο σπίτι μας.»!

Πασίγνωστος τραγουδιστής κλείδωσε για το Nomads

Σχόλια