Ακόμα ένα χρυσό single για την Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία, με το Survivor να προστίθεται στη λίστα των μεγάλων επιτυχιών της!

Το Survivor αποτέλεσε τη συμμετοχή της Έλενας στο Melodifestivalen για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη Σουηδία στη Eurovision του 2014, καταλαμβάνοντας τη 4η θέση. Η 4η θέση όμως δε στέρησε από το κομμάτι την επιτυχία, αφού βρίσκεται εδώ και 3 μήνες πολύ ψηλά στο Σουηδικό Airplay, ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε “Χρυσό” ξεπερνώντας τις 20.000 πωλήσεις!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία προστίθεται στη λίστα της Έλενας Παπαρίζου. Το “Mambo!” είχε γίνει επίσης χρυσό το 2006, ενώ το πλατινένιοMy Number One βρίσκεται ανάμεσα στα 150 εμπορικότερα singles στη Σουηδία, όλων των εποχών.

Πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφόρησε τα επίσημα remixes για το “Survivor” από τους Soundfactory τα οποία μπορείτε να ακούστε εδώ, ενώ στο Spotify έχει ήδη ξεπεράσει τα 3.000.000 streams! Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον ξενόγλωσσο δίσκο One Life (άκουσε τον εδώ), ενώ είναι υποψήφιο και στον Ogae Second Change Contest!

Survivor - Spotify - Helena PaparizouΤις επόμενες μέρες η Έλενα Παπαρίζου θα βρίσκεται στη Σουηδία για μια σειρά από εμφανίσεις. Σήμερα μάλιστα ετοιμάζει μια από κοινού εμφάνιση με την Emmelie De Forest και τον Alexander Rybak. Οι 3 νικητές της Eurovision θα τραγουδήσουν στην Εθνική Μέρα της Σουηδίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιουνίου, από το 1983!

Σχόλια