Πρόκειται για τη συνεργασία των Stavento με την Έλενα Παπαρίζου στο τραγούδι “Στην Άκρη Του Κόσμου” από το ομότιτλο LP που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες. Την Πέμπτη 24/4 θα δοθεί στη δημοσιότητα το νέο video clip τους που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου με τη τεχνική anime για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο επίσημο κανάλι των Stavento στο YouTube.Stavento feat. Έλενα Παπαρίζου - Στην Άκρη Του Κόσμου

Όπως δημοσιεύτηκε και στη σελίδα τους στο Facebook “…ένα ηφαίστειο εκρήγνυται, πουλιά γεμίζουν τον ουρανό και το νέο video clip των Stavento και της Έλενας Παπαρίζου μας πηγαίνει κυριολεκτικά “Στην Άκρη του Κόσμου”..”

Το νέο video clip είναι σχεδιασμένο στο χέρι, και αποτελεί δημιουργία ομάδας σπουδαστών του AKTO College. Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook, πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη δουλειά και σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε νέο video clip των Stavento και της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και με κάθε συνεργασία τους.

Για την ώρα, ακούστε τη νέα μεγάλη επιτυχία “Στην Άκρη Του Κόσμου” και αρχίστε να μετράτε αντίστροφα μέχρι την Πέμπτη, για το ολοκαίνουργιο video clip.

Σχόλια