Η Έλενα Παπαρίζου στο μιούζικαλ "Nine"!

Η Έλενα Παπαρίζου στο musical “Nine” από τον Οκτώβρη!

Ο Γιάννης Κακλέας μίλησε στο thetoc.gr για το ντεμπούτο της Έλενας στο θεατρικό σανίδι!

«Η Έλενα Παπαρίζου έκλεισε για την παράσταση που ετοιμάζουμε στο θέατρο Πάνθεον. Ξεκινάμε πρόβες στο τέλος Αυγούστου και θα κάνουμε πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Τη μετάφραση-απόδοση κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, τα σκηνικά ο Μανόλις Παντελιδάκις, τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης».

Ακόμα προσθέτει:

«Ήδη έχουν κλείσει η Τάνια Τρύπη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νάντια Μπουλέ και η Μάρω Κοντού που θα υποδύεται τη μητέρα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Η Έλενα θα υποδυθεί τη Σαραγκίνα, την ιερόδουλη που σφράγισε με τον δικό της τρόπο τη ζωή του ήρωα του έργου».

Για την απόφαση του να επιλέξει την Έλενα Παπαρίζου:

«Ήθελα μία τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει το βασικό τραγούδι της παράστασης το “Be Italian”. Από την έρευνά μου κατέληξα ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι αυτή που ενδείκνυται, γιατί ήθελα μία τραγουδίστρια επιπέδου και η Έλενα είναι. Άλλωστε και η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο, αφού έχει σπουδάσει και υποκριτική εκτός από μουσική και τραγούδι. Είναι πολύ όμορφο οι άνθρωποι που έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο να καλλιεργούν τα ταλέντα τους και να τα αναδεικνύουν, να μη μένουν μόνο στον χώρο που επέλεξαν να δουλέψουν επαγγελματικά. Όπως η Άννα Βίσση, με την εξαιρετική πορεία της στο θέατρο, στο μιούζικαλ».   

Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι η μία εκ των πρωταγωνιστριών του αξεπέραστου μιούζικαλ «Nine», στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος κρατάει τον μοναδικό αντρικό ρόλο της παράστασης και περιστοιχίζεται από 22 γυναίκες!

Σχόλια