“Τσακώσαμε” την Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του The Voice! Πυρετωδώς ετοιμάζεται η ποπ σταρ για την εμφάνιση της στο μεγάλο ημιτελικό, στον οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα 7 καλλιτέχνες. Όπως αναφέραμε πριν λίγες μέρες, η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί ως guest στην ομάδα του Μιχάλη από τους Stavento και θα τραγουδήσει μαζί με τον Γιούρι.

Η Έλενα ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας:

Πρόβες στο studio με Γιούρι από team Stavento για την εμφάνιση στο Voice της Παρασκευής! Όλα πήγαν σούπερ!

Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του The Voice

Τι λέτε να τραγουδήσουν ο Γιούρι με την Έλενα; Ένα ξένο κομμάτι, που ταιριάζει και στους δύο; Η λέτε να κάνουν την ανατροπή και να τραγουδήσουν κάτι αμιγώς ελληνικό; Υπομονή μέχρι την Παρασκευή!

Παράλληλα, η Έλενα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του Fashion Target Breast Cancer Campaign, και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τη Βίκυ Καγιά, στα backstage της φωτογράφισης για την καμπάνια «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», στην οποία είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν.

 helenavickykagia

Μέχρι τότε, δείτε το νέο video clip της Έλενας με τους Stavento Στην Άκρη Του Κόσμου“, και μάθετε τι έγινε στο τελευταίο live του The Voice εδώ, για να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη μάχη της Παρασκευής!

Σχόλια