Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News όπου εξομολογήθηκε πολλά.

Πάολα - Κέντρο Αθηνών

Μέσα σε όλα τα άλλα η Πάολα αναφέρθηκε στους πρόσφυγες και στο θέμα αυτό που απασχολεί όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

Έδειξε φανερά την υποστήριξη της στους ανθρώπους αυτούς, ωστόσο όπως είπε και η ίδια στεναχωριέται και για την κατάσταση της Ελλάδας.

“Λυπάµαι τους δικούς µας ανθρώπους, πιο πολύ από τους πρόσφυγες. Εμείς δεν έχουμε πια ούτε μαντίλι να κλάψουμε. Λυπάμαι για τους πρόσφυγες, λυπάμαι κυρίως για τα παιδιά που χάνονται. Αλλά λυπάμαι περισσότερο για τους δικούς µας. Για την πατρίδα µας. ∆εν τα είδατε τα χάλια µας; ∆εν μπορούμε να δώσουµε στους πρόσφυγες ούτε ένα δωμάτιο για να µην πεθάνουν από το κρύο. Αυτός ο λεκές ταξίδεψε σε όλη τη γη. Σε λίγα δευτερόλεπτα. «Η Ελλάδα είναι άστοργη». «Η Ελλάδα είναι απάνθρωπη». Κανένας δεν σκέπτεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν τίποτε. Οι Έλληνες είναι φτωχοί. ∆εν μπορούν να δώσουν πια. ∆εν αρκεί να λυπάσαι για τους πρόσφυγες. Αν λυπάσαι, πρέπει να λύσεις το πρόβλημά τους. Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να το λύσουμε. Ας έρθουν να το λύσουν οι Ευρωπαίοι, που είναι «φιλεύσπλαχνοι» και Ιησουίτες µαζί.” δήλωσε η ίδια.

Στην συνέχεια η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως υπάρχουν κομμάτια μέσα στην καρδιά της και την ψυχή τους που είναι σχεδόν αδύνατον να τα ξεκλειδώσουν οι άλλοι.

Τέλος αναφέρθηκε και στο τι σημαίνει άντρας κατά την ίδια.

“Πρωτίστως αρσενικό. Όπως είναι ο πατέρας µου (σ.σ.: Μιλάει σαν να ζει ο πατέρας της). Όπως είναι ο Μιχάλης.”

Η Πάολα σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Tamta. Στο πλευρό τους είναι ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου και η Κασσιανή Λειψάκη. Μάλιστα η τελευταία της επιτυχία “Θυμός” σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους συνεχίζει να ακούγεται πολύ.

Πηγή: Real News

 

Σχόλια