Θρήνος για παίκτρια του The Voice και συγκεκριμένα για την Χριστοδούλα Τσαγγαρά που συμμετείχε στον 4ο κύκλο του show, το 2017.

Χριστοδούλα Τσαγγαρά

Η πρώην παίκτρια του Πάνου Μουζουράκη και στη συνέχεια του Σάκη Ρουβά, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον αδερφό της, Νεόφυτο.

Ο 16χρονος σύμφωνα με την Τροχαία Πάφου οδηγούσε διπλοκάμπινο όχημα με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του ηλικίας 13 ετών. Συγκεκριμένα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε αγροτικό δρόμο της Αχέλειας, ο οποίος είναι καλυμμένος με πρέμιξ, το όχημα παρεξέκλινε της πορείας του, πλαγιολίσθησε και κτύπησε βίαια σε κυπαρίσσι στην άκρη του δρόμου!

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης αναφερόμενος στο χθεσινό δυστύχημα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα αίτια του δυστυχήματος φαίνεται να ήταν η υπερβολική ταχύτητα και η απειρία του άτυχου 16χρονου.

Ο Νεόφυτος Τσαγγαράς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του, ενώ ο 13χρονος ξάδερφός του είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού.

πηγή: People Greece

Σχόλια