Το πρώτο βίντεο κλιπ από την Σούλη Ανατολή με τίτλο “Όταν σου χορεύω” είναι γεγονός.

Σούλη Ανατολή - Όταν σου χορεύω

Στο νυχτερινό κέντρο “Αστροφεγγιά” , εμφανίζεται η ζαργάνα του Παγασητικού Σούλη Ανατολή .Ο μετρ του μαγαζιού Αρίστος, υποδέχεται την κεφάτη παρέα του Λευτεράκη που βγήκαν να ξεσκάσουν μετά από ένα ακόμη δύσκολο μεροκάματο.

Ένα ατυχές συμβάν, όμως, θα αναστατώσει το μαγαζί…Το πόδι της Μαιρούλας , συγκρούεται σφοδρά με το κουτουπιέ του Νικόλα, του όμορφου παλικαριού που συνοδεύει την δεσποινίδα Δελμούζου, κόρη του γνωστού μεγαλοβιομηχάνου.

Και κάπως έτσι ,-όπως συμβαίνει στην αληθινή ζωή -όλα ξεκινούν… Αυτή, όμως , είναι η βραδιά της Σούλης…

Το πιο ερωτικό τραγούδι της χρονιάς “Όταν σου χορεύω“, σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, ζωντανεύει στις οθόνες μας. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους σκηνοθέτες της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές (Στο Παρά Πέντε, Είσαι το ταίρι μου, Εγκλήματα κ.α.), ανέλαβε τη σκηνοθεσία, κάνοντας δυναμική είσοδο στα μουσικά δρώμενα. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα κλασικό λαϊκό στέκι και μας μεταφέρει σε εποχές παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, στον ρόλο της “πέτρας του Σκανδάλου”. Στον ρόλο του μετρ, ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

Η μουσική περσόνα που ακούει στο όνομα Ρένα Μόρφη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Imam Baildi όπως είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξη της στο GetGreekMusic.

Οι”Imam Baildi” σημαίνουν για μένα έμπνευση μέσα απ τις διαφορετικές μουσικές επιρροές των μελών του συγκροτήματος, μέσα απ τις ιδέες των δυο παραγωγών Ορέστη και Λύσσανδρου Φαληρέα αλλά και μέσα απ τις αμέτρητες και μοναδικές εμπειρίες που αποκομίζουμε από τις περιοδείες μας και την επαφή μας με τον κόσμο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η διαφορά λοιπόν είναι ότι η Ρένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των”Imam Baildi” ενώ η Σούλη ανοίγει τα φτερά της για νέες περιπέτειες.

Στο βίντεο κλιπ παίζουν οι: Ευθύμης Ζησάκης, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Ρομίνα Κατσικιάν, Έλενα Μεντζέλου, Στέλιος Καλαϊτζης, Αστέριος Κρικώνης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δημήτρης Τσέλιος, Βασίλης Τσιγκριστάρης και Κώστας Φυτίλης.

Το νέο βίντεο κλιπ της Σούλης Ανατολής κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Όταν σου χορεύω – Σούλη Ανατολή (Στίχοι)

“Όταν σε κοιτάζω
σύννεφα και μπόρα

Όταν σ´ αγκαλιάζω
σταματάει η ώρα

Κι όταν σου χορεύω
απ´τις άλλες κλέβω

Κόσμος δεν υπάρχει
μοναχά οι δυο μας

Είναι καλοκαίρι
απ´τον πυρετό μας

Κι όταν σου χορεύω
απ´τις άλλες κλέβω

Όταν λες θα φύγεις
καίγονται τα δάση

Ποιος θα με ξοδέψει;
Ποιος θα με χορτάσει;

Όταν σου χορεύω
απ´ τις άλλες κλέβω”

Σχόλια