Όταν Σε Κοιτώ” είναι ο τίτλος από το νέο τραγούδι του Κουφού, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε μαζί με το video clip. Μια υπέροχη, 12λεπτη, ιστορία αγάπης..

Το νέο τραγούδι του Κουφού

Το μπαμ έγινε με το ”Η Πιο Ωραία στην Ελλάδα”, η συνέχεια ήταν εξίσου δυνατή με το ”Μετρώ Αντίστροφα”, ενώ τα ”Ποτήρια μας Ψηλά” ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το ”Κέντρο Διερχομένων” ήταν το τέταρτο τραγούδι του που ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και χορεύεται σε όλα τα club.

Τώρα ήρθε η ώρα για το πέμπτο κατά σειρά τραγούδι του Κωνσταντίνου Κουφού που κι αυτό συνοδεύετε από video clip.

Τίτλος είναι ”Όταν Σε Κοιτώ”. Πρόκειται για ένα ερωτικό και συναισθηματικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος ο ερμηνευτής. Μουσική και στίχοι δικοί του, ενώ η παραγωγή είναι του μόνιμου συνεργάτη του, Πάρη Κάλπου.

Το video clip θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ταινία μικρού μήκους. Βλέπουμε να ξετυλίγεται μια πανέμορφη ιστορία αγάπης, με μαγικά πλάνα σε υπέροχα τοπία που μας ταξιδεύουν πολλά χρόνια πίσω. Στην αληθινή αγάπη

Όταν Σε Κοιτώ – Κωνσταντίνος Κουφός

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΦΟΥ

Μιλάμε για τον Παντελή Βατουσιάδη και την ομάδα του Vatoum Productions. Πρόκειται για μία συνεργασία που όπως φαίνεται θα μείνει αξέχαστη και σε αυτούς και στο ευρύ κοινό. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι τύποι και με τι ασχολούνται;

Η Vatoum Productions, είναι μία ελληνική ομάδα παραγωγής βίντεο η οποία δραστηριοποιείται στο Youtube. Η αρχή της εντοπίζεται εν έτη 2010 όπου και η πρώτη της ιδέα, έγινε πράξη. Με το πέρασμα των χρόνων, ήρθαν ακόμη περισσότερα project που απαιτούσαν τόσο την εξέλιξη της ποιότητας αλλά και την συνεργασία περισσότερων ατόμων πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Σήμερα, έχοντας πλέον φτάσει σε ένα αξιόλογο επίπεδο που θυμίζει παραγωγές εξωτερικού, η ομάδα δεν αφήνει καμία ευκαιρία να χαθεί, προσπαθώντας συνεχώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάνοντας πέρα την ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτά τα παιδιά ανακάτεψαν την τρέλα και την δημιουργικότητά τους παρουσιάζοντας έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια, φαντασία, αλλά και πολλές φορές αγγίζοντας θέματα κοινωνικού περιεχομένου με τον δικό τους τρόπο.

Στόχος αυτής τους της προσπάθειας είναι να φτάσουν στην κορυφή του κινηματογραφικού χώρου και να κάνουν παραγωγές παγκόσμιας εμβέλειας.

Ιδρυτής και καθοδηγητής αυτής της ιδέας είναι όπως προαναφέραμε ο Παντελής Βατουσιάδης. Όντας αυτοδίδακτος και με έντονη δραστηριοποίηση στον χώρο της σκηνοθεσίας και του μοντάζ, έχει αναλάβει πολλά project και δεν παύει να γίνεται συνεχώς καλύτερος παρουσιάζοντάς μας το ταλέντο του μέσα από τις δουλειές του.

Ορόσημο και ίσως το πιο δυνατό project της Vatoum Productions έως τώρα, είναι η αντιγραφή μιας σκηνής από την ομώνυμη ταινία ‘’Kingsman’’, προσθέτοντας φυσικά και τις δικές της πινελιές. Μία παραγωγή που έγινε με ελάχιστα χρήματα και κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό όπως και να αποσπάσει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό γνωστού τηλεοπτικού καναλιού.

Σχόλια