Δείτε όσα έγιναν στο Colour Day Festival 2017 που γέμισε την πόλη με χρώμα και δυνατή μουσική. Χαρούμενα πρόσωπα, γεμάτα χρώμα και ευχάριστη διάθεση.

όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Πάνω από 27.000 θεατές αψήφησαν τη βροχή και βάφτηκαν με χρώμα

Παρά τη δυνατή βροχή, το Colour Day Festival πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Το εντυπωσιακό stage που θύμιζε εργοστάσιο χρωμάτων, και το μοναδικό line – up δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Η ιδέα του Colour Day Festivalόσα έγιναν στο Colour Day Festival για το πρωτοποριακό βραχιόλι εισόδου i-bank Payband που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τη VISA, έδωσε τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο κοινό, να πραγματοποιεί γρήγορα και ανέπαφα συναλλαγές στον χώρο του φεστιβάλ.

Όλα όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Παράλληλα, λειτούργησε καταλυτικά στην είσοδο του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης χωρίς καθυστερήσεις, ενώ οι χρήστες τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κάτω από βροχή, εφόσον αποτελεί προϊόν υψηλής αδιαβροχοποίησης.

Η εντυπωσιακή στιγμή της ρίψης κάτω από τη βροχή:

Ο κόσμος άρχισε να φτάνει στο Ολυμπιακό Στάδιο ήδη από νωρίς το μεσημέρι, απολαμβάνοντας τόσο το warm up set του 95,2 Athens Deejay, όσο και τις δραστηριότητες που υπήρχαν στο χώρο του φεστιβάλ από τους επίσημους χορηγούς και τους υποστηρικτές.

 όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Με παρουσιαστή τον Πάνο Μουζουράκη, δόθηκε το σήμα της εκκίνησης του φεστιβάλ λίγο μετά τις 4. Χαρούμενος, με κέφι και πολύ χιούμορ, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στο κοινό, ενώ νωρίς το απόγευμα και παρά τη βροχή, τραγούδησε μαζί με το κοινό και μέτρησε αντίστροφα μαζί τους για την πρώτη ρίψη χρωμάτων.

Ο Πάνος Μουζουράκης παρέα με τον Θανάση Πασσά, τραγουδούν το «Φίλα Με Ακόμα» με το κοινό

Το πολύχρωμο κοινό του Colour Day Festival ξεσήκωσαν (με σειρά εμφάνισης) οι: Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin & Isaris, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La Decks, MAD M.A.C., BO, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε το Official Anthem του Colour Day Festival «Colour Your Dream».

όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με το «Colour Your Dream», το Official Anthem του φετινού Colour Day Festival.

Colour Your Dream!! ? Ήσασταν καταπληκτικοί!! #colourdayfestival

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις


Ο BO στην πρώτη του on stage εμφάνιση μετά το Survivor.

όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Ο μοναδικός @bo_fugitive στη σκηνή του Colour Day Festival ? #colourdayfestival

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colour Day Festival – 17.06.17 (@colourdayfestival) στις

Οι Onirama σε μια μοναδική στιγμή ξεσηκώνουν το κοινό, τραγουδώντας μόνο με μια κιθάρα.

όσα έγιναν στο Colour Day Festival

Παρά τη βροχή, οι @onirama τραγούδησαν με την κιθάρα τους και ξεσήκωσαν το κοινό του @colourdayfestival #colourdayfestival ?#whatcolourisyourdream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colour Day Festival – 17.06.17 (@colourdayfestival) στις

Σχόλια