Βούρκωσε όλη Ελλάδα με το Νάσο και την συγκινητική ερμηνεία του. Ο Νάσος είναι η αποκάλυψη του φετινού ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Δείτε την εμφάνιση του και την αφιέρωση που έκανε στη μητέρα του.

Ο νεαρός καλλιτέχνης με την κιθάρα του και την ψυχή του κατάφερε όχι μόνο να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά να κάνει όλους όσους είδαν το χθεσινό επεισόδιο  να δακρύσουν.

Ο Νάσος, που ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του έχοντας το πρώτο του video clip, με τίτλο ”Είσαι ο και λέγεσαι”, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στον πρώτο γύρου του τηλεοπτικού παιχνιδιού με το τραγούδι του, ”Κ@ριόλ@”, του οποίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το video clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νάσος έχει ήδη γυρίσει και τρίτο video clip για το τραγούδι ”Ο Αλήτης σου”. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ο Νάσος είπε ακόμα ένα δικό του τραγούδι. Το κομμάτι λέγεται ”Μάνα” και το αφιέρωσε στη μητέρα του που καθόταν στο κοινό.

Η μητέρα του, ο ίδιος ο Νάσος, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και όλοι όσοι είδαν την ερμηνεία αυτή βούρκωσαν από συγκίνηση. Οι στίχοι, αλλά και το συναίσθημα που έβγαλε ο νεαρός Βολιότης ήταν κάτι που ανατρίχιασε το κοινό.

Δείτε την ερμηνεία του

Σχόλια