Όλα όσα θα δούμε στον αποψινό Ελληνικό Τελικό της Eurovision!

Πολλά τα acts και οι ανατροπές απόψε το βράδυ στο Euro Song Contest 2015.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζουν τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού αλλάζοντας 3 outfits. Στη σκηνή του Έναστρον θα εμφανιστούν οι 5 υποψήφιοι οι οποίοι θα τραγουδήσουν μια διασκευή του “My number one”, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα λάβει η Έλενα Παπαρίζου και οι HouseTwins παρουσιάζοντας το “Rise Like A Phoenix” αλλά και το νέο αγγλόφωνο τραγούδι τους “Love Till It’s Over”.

Οι ONE επιστρέφουν στη σκηνή της Eurovision 13 χρόνια μετά για να παρουσιάσουν το “Gimme”, ο Θάνος Καλλίρης τραγουδάει μαζί με τους Kings το “Stop”, ο Γιάννης Καραγιάννης παρουσιάζει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Αυστρία, ο Λούκας Γιώρκας τραγουδάει με το μουσικό εργαστήριο του παιδικού χωριού SOS ενώ λίγο πριν το τέλος οι Boys and Noise θα τραγούδησουν μια διασκευή του “Die For You”, και η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί ξανά με το νέο της ελληνικό single “Όταν Άγγελοι Κλαίνε”.

Οι παρουσιάστριες τέλος θα συμμετάσχουν σε ένα special cover του περσινού τραγουδιού της Eurovision “Rise Up” μαζί με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd.

Μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια