Ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε δηλώσεις στο φακό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, στο Πρωινό του Αντ1 και μίλησε για όλα ενώ βρισκόταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί για εμφάνιση live!

Η συζήτηση ξεκίνησε σε χιουμοριστική διάθεση για το γνωστό τηλεπαιχνίδι Survivor με τον Λάμπη Λιβιεράτο να αστειεύεται και να λέει πως ο κόσμος θα έρθει πιο αργά αφού στο Survivor ήταν η μέρα της αποχώρησης! Το χιουμοριστικό σχόλιο του γνωστού τραγουδιστή έδωσε πάσα στην δημοσιογράφο να τον ρωτήσει αν θα πήγαινε ποτέ στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, με τον ίδιο να απαντά: “Δεν νομίζω να πήγαινα, είναι για πιο νέα παιδιά αυτό” ενώ η κουβέντα συνεχίστηκε και στράφηκε προς τον συνάδελφο του Bo, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε για τον Bo: “Καταρχήν αυτό που ξέρω είναι το ότι θα γυρίσει ο Bo και δεν θα τον αναγνωρίσω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Έχει γίνει κούκλος γι αυτό και εμείς πλέον τρώμε καρύδες” συμπλήρωσε χιουμοριστικά!

Στην ερώτηση αν θα δούμε την κόρη του που και εκείνη τραγουδά στα live o Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε με περηφάνια: “Ναι έχει έρθει αρκετές φορές μαζί μου και έχει εμφανιστεί! Συγκινούμαι όταν την ακούω δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς είναι πολύ όμορφη αυτή η στιγμή να βλέπεις το παιδί σου να τραγουδάει και πιστεύω ότι το κάνει καλά η Δανάη αυτό, καλύτερα από όλους μας θα έλεγα.”

Υπάρχει κάτι που είχες παλαιότερα και τώρα το έχεις μετανιώσει, ρώτησε η δημοσιογράφος και ο Λάμπης Λιβιεράτος παραδέχτηκε: “Για πολλά πράγματα θα μπορούσα να έχω μετανιώσει αλλά τελικά δεν το έχω κάνει, γιατί νομίζω πως οτιδήποτε έχω κάνει στην ζωή μου, τα λάθη μου, είναι αυτά που με έχουν φέρει σήμερα εδώ που είμαι και νομίζω ότι, για μένα τουλάχιστον πάρα πολύ καλά, είμαι με ανθρώπους που αγαπάω που περνάω πολύ καλά μαζί τους έχω αυτά τα δυο συγκεκριμένα παιδιά που τα λατρεύω!” Δείτε το απόσπασμα:

Λάμπης Λιβιεράτος: “Δεν θα πήγαινα στο Survivor”:

 

Σχόλια