Ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει στο Survivor! Και είναι επίσημο.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δέχθηκε την πρόταση του Τούρκου παραγωγού του πολύ επιτυχημένου show και σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για έναν ειδικό σκοπό!

Ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει στο Survivor

Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο Σάκης Ρουβάς θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο του ψυχαγωγικού τομέα του ΣΚΑΪ και εδώ και αρκετούς μήνες το κανάλι προσπαθούσε να βρει ένα τρόπο που ο διάσημος τραγουδιστής και παρουσιαστής θα μπορούσε να ενώσει τις δυνάμεις του με το Survivor! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali, ενώ δεν πρόκειται με τον -μέχρι στιγμής- σχεδιασμό να συμμετάσχει στα αγωνίσματα ή στη διαδικασία του κορυφαίου reality.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις ημέρες του Πάσχα, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του επιτυχημένου show του Survivor,ώστε να κάνει μια guest εμφάνιση σε ένα από τα προσεχή επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καταλληλότερη συνθήκη για την εμφάνισή του στο Survivor φαινόταν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί αφού ο Σάκης Ρουβάς, σε συνεννόηση με την ομάδα της παραγωγής και μετά από επικοινωνία με τον παραγωγό του Survivor, Acoun Ilicali, αποφάσισε να αναβάλει την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο για λίγες εβδομάδες αργότερα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και σύμφωνα με το Yupiii.gr, οι δύο πλευρές αναζητούσαν το καταλληλότερο σημείο του show που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του. Για την εμφάνισή του στο Survivor γίνονταν προσπάθειες να προγραμματιστεί πριν την έναρξη των live show του X-Factor αφού μετά από αυτά η παρουσία του Σάκη Ρουβά στην Ελλάδα θα είναι απολύτως απαραίτητη και ένα τέτοιο ταξίδι θα φαντάζει απαγορευτικό.

Περιμένουμε πως και πως να δούμε τον Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο!

Σχόλια