Τι δήλωσε η Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor;
Είναι πλέον γεγονός πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς reality.

Τι δήλωσε η Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor;

Οι έντονες φήμες που υπήρχαν ως προς την αποχώρηση της επιβεβαιώθηκαν με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει την αποχώρηση της γνωστής τραγουδίστριας, λίγο μετά από την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη που ψηφίστηκε από το κοινό, και τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι με τις δυο απανωτές αποχωρήσεις. Αφού έγινε η ανακοίνωση, την επόμενη μέρα η Ειρήνη βρέθηκε στην παραλία του νησιού για να μαζέψει τα πράγματα της και πρόλαβε να μιλήσει με τους συμπαίκτες της.

Στην συγκινητική συζήτηση που είχε μαζί τους, η Ειρήνη ζήτησε συγνώμη αν στενοχώρησε κάποιον από τους συμπαίκτες της και είπε πως πήρε όλα αυτά που ήθελε από το παιχνίδι ενώ δεν μετανιώνει καθόλου την οικειοθελή αποχώρηση της. Αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της, η τραγουδίστρια δάκρυσε, ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “παίρνω πολλά μαθήματα. Πήρα πολλά που θα μου χρειαστούν για εκεί έξω… Εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το Survivor το πήρα και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον, αν κακοχαρακτήρισα κάποιον… χίλια συγγνώμη. Είναι ένα παιχνίδι, θα ήθελα να μην το ξεχνάτε αυτό. Είστε όλοι εξαιρετικά παιδιά μαζί με το Στέλιο… θα ήθελα πάρα πολύ να γνωριστούμε εκτός παιχνιδιού και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα”.

Λίγο μετά την προβολή της αποχώρησης της από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενημέρωσε τα social media της και  αναρτώντας μία φωτογραφία από τα γυρίσματα παλιότερου video clip της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε “into the wild I go :losing my way, finding my soul”, σε μετάφραση “έχασα το δρόμο μου, αλλά βρήκα την ψυχή μου”.

Τι δήλωσε η Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivor;

Σχόλια