Ο ένας και μοναδικός Πασχάλης, επιστρέφει με μια δυναμική εμφάνιση στο Κύτταρο.

Ο «βασιλιάς» της ελληνικής ποπ σκηνής, το Σάββατο 8 Απριλίου, ετοιμάζει Live Party στο Κύτταρο παρέα με τις αμέτρητες επιτυχίες του.

Πασχάλης

Ετοιμαστείτε για πολύ χορό και αμέτρητες επιτυχίες: Το σχολείο, ο Αλέξης, ο Τρόπος, το Μπαράκι, Παραδώσου λοιπόν, Αν μια μέρα σε χάσω, Μάθημα Σολφέζ, Είσαι το ταίρι μου, Κατερίνα-Κατερινάκι, και πολλά μα πολλά άλλα που θα σας ξεσηκώσουν.

Ο πρώτος καλλιτέχνης που τραγούδησε ελληνικό στίχο σε ποπ μουσική και με την απλότητα και την ανεπιτήδευτη ερμηνεία του, έβαλε τις βάσεις για την εξέλιξη των ελληνικών στίχων στην ποπ και αργότερα στην Rock μουσική. Υπήρξε Frontman των θρυλικών Olympians, και κατόπιν με σόλο καριέρα με τεράστιες διακρίσεις και συνεργασίες, ο αγαπημένος τραγουδιστής που κατέκτησε τα «charts» και τις καρδιές του κόσμου για δεκαετίες.

Ο κοσμοαγάπητος Πασχάλης γιορτάζει στο Κύτταρο με ένα μεγάλο live party πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή για ένα μοναδικό ανοιξιάτικο Σαββατόβραδο που θα αργήσει να ξημερώσει.

Μαζί του θα είναι ο Στέλιος Mac στην κιθάρα και στο τραγούδι, ο Αντώνης Πιτσολάντης στο μπάσσο, ο Μιχάλης Λιάμης στα ντραμς και ο Παναγιώτης Τσαλόπουλος στα πληκτρα.

Ο Πασχάλης live στο Κύτταρο!
Σάββατο 8 Απριλίου
KYTTARO Live Club
Ηπέιρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα
Τηλ: +30 210 8224134
www.kyttarolive.gr

Σχόλια