Ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor έγινε τραγούδι! Ο Μάνατζερ Ράγκμπι που ανήκει στην ομάδα των μαχητών, έχει πλέον το δικό του τραγούδι.

Γνωρίζουμε ότι το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων και η αλήθεια είναι πως έχουμε γίνει φανατικοί αφού το παρακολουθούμε καθημερινά τόσο από τις προβολές των επεισοδίων όσο και απο αυτά που γράφονται στα social media. Τόσο το τρολάρισμα, όσο και το humor που επικρατεί μετά από κάθε νέο επεισόδιο, είναι αυτά που κυριολεκτικά κλέβουν την παράσταση αφού ο κόσμος ασχολείται αρκετά και γελάει με όλα αυτά τα memes και τα status που γράφονται, για το reality του Αγίου Δομίνικου.

Πολλές φορές βλέπουμε επίσης, χιουμοριστικές εικόνες και τρολάρισμα στους παίκτες και στις ιδιομορφίες τους ή τα περίεργα χαρακτηριστικά των προσωπικοτήτων τους, αφού η αλήθεια είναι πως το δημοφιλές παιχνίδι διαθέτει πολλές προσωπικότητες και διαφορετικούς χαρακτήρες. Πάντα με χιουμοριστική διάθεση, όλοι έχουμε δει memes με τους περισσότερους παίκτες, από τον Τσανγκ να μιλά για την Ελισάβετ, μέχρι τον Κοκκινάκη να είναι ανέκφραστος στον φακό του Survivor.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα νέο τραγούδι για τον μάνατζερ ράγκμπι της ομάδας των Μαχητών, τον Πάνο Αργιανίδη.O οποίος, Πάνος, κάνει την διαφορά, καθώς γίνεται πηγή έμπνευσης για ένα νέο τραγούδι με ρυθμό rap και πολλούς στίχους! Ο παίκτης των Μαχητών, που προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη στιγμή λόγω του ότι δήλωσε ως επάγγελμα το μάνατζερ ράγκμπι, έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και haters, ενώ πρωταγωνιστεί και σε αστεία memes, κυρίως για τους τραυματισμούς του στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος έγινε τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο “Μάνατζερ Ράγκμπι” και, σε ραπ ρυθμό, περιγράφει όσα κάνει ο παίκτης στον Άγιο Δομίνικο, παίρνοντας εμφανώς το μέρος του από τις στιχομυθίες που έχει το τραγούδι και τον τρόπο που τα παρουσιάζει ο τραγουδιστής!

Ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor έγινε τραγούδι – Άκουσε το:

Σχόλια