Ο Γιαννιάς συγκινεί για τον γιο του με όλα όσα είπε αυτός και η σύζυγος του Ελευθερία.

Ο Γιαννιάς συγκινεί για τον γιο του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η γυναίκα του παραχώρησαν μια συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ο Γιαννιάς συγκινεί για τον γιο του

Από τότε που ήρθε στη ζωή μας ο Στέφανος θέλω συνέχεια να έχουμε ένα μωρό μέσα στο σπίτι. Ιδανικά θα ήθελα 3-4 παιδιά“, λέει ο Γιώργος Γιαννάς, ενώ η αγαπημένη του σύζυγος, Ελευθερία, γελά. “Όταν εγώ του το έλεγα που ήμουν και μικρότερη σε ηλικία δεν ήθελε. Τώρα θέλει”, εξηγεί.

Μπορεί ο Γιώργος, λόγω των νυχτερινών του εμφανίσεων, να επιστρέφει τις πρωινές ώρες στο σπίτι, όταν ξυπνάει ο μικρός τους, αλλά έχει βρει τις ισορροπίες του σε αυτό. “Έχω την καλύτερη βοηθό, την Ελευθερία. Έρχομαι στο σπίτι και τον βλέπω την ώρα που ξυπνάει. Μόλις αντικρίζω αυτό το αγουροξυπνημένο πλασματάκι με κάνει να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ξαφνικά μου φεύγει όλη η κούραση. Κάθομαι λίγη ώρα μαζί τους και μετά πέφτω για ύπνο“, λέει στο People.


Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Γιώργο. Ασχολείται αρκετές ώρες μαζί του. Ευτυχώς έχουμε βρει τις ισορροπίες μας με τα ωράρια“, υπερθεματίζει η Ελευθερία ενώ ο γιος τους, δίπλα τους, παίζει με ένα παιδικό μικρόφωνο. Όπως λέει η Ελευθερία “Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έφεραν στο μικρό κι έχει γίνει το αγαπημένο του. Μα, ήταν δυνατόν ο Στέφανος να μην έχει μικρόφωνο; Επίσης του αρέσει να βλέπει τα video clips του μπαμπά του. Πρόσφατα έπαιζε στη τηλεόραση το νέο του clip «Πάνω στα σύρματα» και του λέω «ο μπαμπάς». Από τότε κάθε φορά που τον βλέπει στη τηλεόραση ο μικρός πετάει την πιπίλα και φωνάζει «μπαμπά»“.

Σχόλια