Ο Διονύσης Σχοινάς σταματά τις εμφανίσεις του στην συμπρωτεύουσα.

Ο Διονύσης Σχοινάς σταματά τις εμφανίσεις του

Ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε δυναμικά με δυο πρώτες εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί Barbarella, στην Θεσσαλονίκη. Οι δύο πρώτες εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά στη Θεσσαλονίκη σημείωσαν μοναδική επιτυχία, με το κοινό να δίνει δυναμικό παρών και να διασκεδάζει αρκετά. Ωστόσο μία μόλις εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του στη συμπρωτεύουσα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης διακόπτει τις εμφανίσεις του στο Barbarella, χωρίς να ενημερώνει σε μεγαλύτερο βαθμό ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

Ο Διονύσης Σχοινάς σταματά τις εμφανίσεις του:

Ο ίδιος το έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook, συγκεκριμένα έγραψε: “Αγαπημένα μου φιλαράκια από το βορρά! Αστάθμητοι παράγοντες με αναγκάζουν, δυστυχώς, να ακυρώσω τις προγραμματισμένες μου εμφανίσεις στο Barbarella . Εύχομαι σε όλους ολόψυχα καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και πολλή χαρά!!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!”


Ο Διονύσης Σχοινάς πρόσφατα κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι με τίτλο “Αναλώσιμο Προϊόν” σε μουσική και στίχους του Φοίβου. “Ήμουν εξ αρχής στο μυαλό σου, τ’ αναλώσιμο προϊόν σου” είναι ο στίχος – κλειδί που συντροφεύει το νέο κομμάτι του γνωστού ερμηνευτή, όπως όλα τα προηγούμενα, έτσι κι αυτό έχει την κατάλληλη ατάκα για την εκάστοτε περίπτωση και αναμένεται να γίνει αφιέρωση από πολλούς και επιτυχία.

Δείτε και ακούστε το νέο βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά!

Παρόλο που ο Διονύσης Σχοινάς σταμάτησε τις εμφανίσεις του στο Barbarella ανυπομονούμε να τον δούμε σύντομα και πάλι κοντά μας αφού είναι ένας από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να τον δούμε να τραγουδά και με την σύζυγο του Καίτη Γαρμπή!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διονύσης Σχοινάς είχε μια άκρως επιτυχημένη νυχτερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι, 4711, στα Βόρεια Προάστια. Για Πέμπτη συνεχόμενη σεζόν διασκεδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, αλλά και την εκρηκτική του εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Ποπ μουσικές, νέες μελωδίες ακούστηκαν στο 4711 χωρίς σταματημό και το ενδιαφέρον του κόσμου σίγουρα ενεργοποιήθηκε όταν ο Διονύσης αρχίζει να ερμηνεύει τις παλιές καλές και αγαπημένες του επιτυχίες.

Σχόλια