“Αναλώσιμο Προϊόν” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Διονύση Σχοίνα. Ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει την κοινή πορεία με το Φοίβο, τον άνθρωπο που του χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του και βάζει πλώρη για μία ακόμη έκπληξη.

«Αναλώσιμο Προϊόν»

 

Το αχτύπητο – αχώριστο δίδυμο επιστρέφει με νέα επιτυχία!

Από το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι», τα «15 Έτη Φωτός», την «Απομίμηση Αγάπης» μέχρι και την τελευταία συνεργασία τους στις «4 Εποχές», όλα τα τραγούδια βρέθηκαν στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και μερικά από αυτά σε ιδιαίτερα υψηλές θέσεις.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα «μυστικά» συστατικά που πρέπει να ανακατέψουν στο «καζάνι» τους, δηλαδή στην κονσόλα του στούντιο, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος ετοιμάζονται να «σερβίρουν» την καινούρια σπεσιαλιτέ τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από ένα… «Αναλώσιμο Προϊόν» σε μουσική και στίχους του Φοίβου που έρχεται για να καταναλωθεί με μανία.

Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

«Ήμουν εξ αρχής στο μυαλό σου, τ’ αναλώσιμο προϊόν σου» είναι ο στίχος – κλειδί που θα συντροφεύσει το νέο κομμάτι του γνωστού ερμηνευτή, όπως όλα τα προηγούμενα, έτσι κι αυτό έχει την κατάλληλη ατάκα για την εκάστοτε περίπτωση και αναμένεται να γίνει αφιέρωση από πολλούς και επιτυχία.

Ο Διονύσης Σχοινάς για ακόμα μια χρονιά κάνει πανικό στο αγαπημένο του στέκι, 4711, στα βόρεια προάστια. Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν διασκεδάζει τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, αλλά και την εκρηκτική του εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Ποπ μουσικές, νέες μελωδίες ακούγονται στο 4711 χωρίς σταματημό και το ενδιαφέρον του κόσμου σίγουρα ενεργοποιείται όταν ο Διονύσης αρχίζει να ερμηνεύει τις παλιές καλές του επιτυχίες

Το πρόγραμμά του είναι από τα καλύτερα που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Με τον συνθέτη του, Γιώργο Λαϊνά και νέους καλλιτέχνες στο πλευρό του, καθιερώνει ένα νέο τρόπο διασκέδασης για το κοινό, με τρομερές εκπλήξεις για τα μουσικά δεδομένα που τον έχουμε συνηθίσει.

Το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Διονύση Σχοινά κυκλοφορεί από την Spicy.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Αναλώσιμο Προϊόν – Διονύσης Σχοινάς (Στίχοι)

“Πίστεψα λόγια απίστευτα
Κι απ’ το στόμα σου αλλού παρασύρθηκα
Φίλησα και φιλήθηκα
Απ’ τα χείλη σου εκείνα τ’ ανήθικα
Κράτησα και κρατήθηκα
Απ’ τα χέρια σου αυτά που νικήθηκα
Πέθανα κι αναστήθηκα
Να μη σ’ είχα γνωρίσει ευχήθηκα

Ήμουν αρκετός για μια δόση
Τώρα έχεις μαζί μου τελειώσει
Ήμουν εξ’ αρχής στο μυαλό σου
Τ’ αναλώσιμο προϊόν σου

Ήμουν η αγάπη μιας χρήσης
Χρόνο σου κενό να γεμίσεις
Ήμουν εξ’ αρχής στο μυαλό σου
Τ’ αναλώσιμο προϊόν σου

Χάθηκα μεσ’ στα λόγια σου
Τρέχει ο χρόνος αλλιώς στα ρολόγια σου
Χάθηκα μεσ’ στο βλέμμα σου
Μοιάζει τόσο μ’ αλήθεια το ψέμα σου
Κι η καρδιά που σου δόθηκε
Τώρα μοιάζει με πόλη που αλώθηκε
Πέθανα κι αναστήθηκα
Να μη σ’ είχα γνωρίσει ευχήθηκα”

Σχόλια