Ο Δημήτρης Καραδήμος εντυπωσιάζει στην Αυτοκίνηση με τις μπαλάντες και τα τραγούδια που ερμηνεύει!

Ο Δημήτρης Καραδήμος 3 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, έρχεται στην Αυτοκίνηση με τις επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε “Σε θέλω”, “Πλανήτης γη”, “Μη Σταματάς”, “Παρεξήγηση”, “Παίρνω την Ευθύνη” αλλά και το καινούργιο του τραγούδι “Μάτια μου γλυκά παραπονιάρικα” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα!

Ο Δημήτρης Καραδήμος εντυπωσιάζει στην Αυτοκίνηση

Ένα δείγμα της διασκέδασης και του κεφιού που μοιράζεται με τους θαυμαστές του δημοσίευσε ο Δημήτρης Καραδήμος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Δημήτρης Καραδήμος στο βίντεο που δημοσίευσε βρίσκεται στην Αυτοκίνηση, το κέντρο που τραγουδά μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωσταντίνο Νάζη, την στιγμή που τραγουδά το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Πάριου με τίτλο “Άπονη Καρδιά“.

Εκτός απο την πολύ καλή φωνή του Δημήτρη Καραδήμου και το συναίσθημα που βγάζει επί σκηνής, παρατηρήσαμε και το πόσο κόσμο έχει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κέντρο που τραγουδά, η Αυτοκίνηση.

Ο Δημήτρης Καραδήμος εντυπωσιάζει στην Αυτοκίνηση:

Μαζί με τον Δημήτρη Καραδήμο, είναι ο Πάνος Καλίδης, ένας καλλιτέχνης που το όνομα του είναι συνώνυμο της διασκέδασης, επιστρέφει στην Αθήνα μετά την Sold out περιοδεία του σε Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Βέλγιο, Κύπρο και σε όλη την Ελλάδα. Με την no1 επιτυχία “Κουπεπε” με το καινούργιο τραγούδι “Γύρω γύρω όλοι“, και με παλαιότερες επιτυχίες όπως” Τώρα που γυρίζει”, “Θα αμαρτήσω”, “Έχω γιορτή”, “Ανάστα”, και “Τρελλή Ιδέα” ο Πάνος Καλίδης έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι το κέφι, όπως μόνο αυτός ξέρει και να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη σεζόν διασκέδασης. Αλλά και ο Κωσταντίνος Νάζης, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση στην Αθήνα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και όλοι μιλάνε για το “Φαινόμενο” της Χρονιάς. Με το “Εγκεφαλικά” να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts και με 7.000.000 views στο YouTube μέσα σε μόλις 2 μήνες αλλά και με τα “Σε όλα ναι”, ” ‘Οταν πονάω το γλεντάω” και “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” ο Κωνσταντίνος συστήνεται στο Αθηναϊκό κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Αυτοκίνηση Live Clubbing:

Στην Αυτοκίνηση Live Clubbing  οι Καλίδης, Καραδήμος, Valentino και Νάζης κάθε Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση μέχρι το πρωί.
Διεύθυνση: Λεωφορος, Κηφισίας 7, Μαρούσι 141 21
Τηλέφωνο: 21 3038 6222

Σχόλια