Τσαλίκης VS Καραδήμος

Τσαλίκης VS Καραδήμος, σημειώσατε…;

Μιλάμε φυσικά για τη μεγάλη επιτυχία Παίρνω Την Ευθύνη του Δημήτρη Καραδήμου, που έχει ήδη σημειώσει μεγάλη αίσθηση στα clubs και τα νυχτερινά μαγαζιά όλης της χώρας. Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Τσαλίκης και οι REC διασκεύασαν το κομμάτι αυτό, σε μια δική τους φρέσκια εκτέλεση, και τα σχόλια των χρηστών ήταν δεκάδες, συγκρίνοντας το νέο κομμάτι με την αρχική του έκδοση.

Στα σχόλια αυτά απάντησε ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook γράφοντας:

“ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

Εδώ είμαστε με τους δημιουργούς του τραγουδιού “Παίρνω την ευθυνη”.

Να θυμίσω απλά (γιατί κάποιοι το ξεχνάνε) και δημιουργούν περίεργο κλίμα ότι ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ..

Μερικές φορές μπερδευόμαστε και θεωρούμε (εσφαλμένα) τα τραγούδια κτήμα μας … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους δημιουργούς του τραγουδιου “παίρνω την ευθύνη” για την ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ για το remake του τραγουδιού.. Τον Άρη Λουμάκη (Rec) για την ωραία χημεία μας στη συνεργασία και όλη την ομάδα που δουλέψαμε για το τραγούδι ..

Όταν μου γίνεται μια πρόταση από τους ανθρώπους που έχουν γράψει ένα τραγούδι, να συνεργαστούμε, δεν κάνω έρευνες για πιθανά παρασκήνια και αηδίες.. Κάνω απλά αυτό που είμαι γεννημένος να κάνω .. Τραγουδάω.. Τόσο απλά…

Καταλήγοντας , για μένα η ουσία είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ… Όλα τα αλλα που μπορεί να λέγονται ή να γράφονται δε με αφορούν και δεν ασχολούμαι στάση που κρατάω χρόνια τώρα .. Στο κάτω κάτω..ο καθένας … ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ..

Σας φιλώ Γιώργος”

 

Εσείς ποιο από τα δύο προτιμάτε;

 

Σχόλια