Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block 33  , ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την λατρεμένη φωνή και τα υπέροχα τραγούδια θα εμφανιστεί στο Block 33 την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου, μαζί και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας έχουν χαρίσει πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης, αλήθειας και μουσικής.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block 33

 

Μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια. Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική συνάντηση παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις ανοιξιάτικες αυτές εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα κερδίσουν το κοινό.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από επιτυχημένους συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την κορυφαία ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες και εναρμονίζονται υπέροχα με την φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη .

Μαζί τους: ο Γιώργος Καλούδης στο τσέλο και στη λύρα ο Μανόλης Πάππος στο μπουζούκι και στο λαούτο ο Φώτης Σιώτας στο βιολί και στη βιόλα,  ο Δημήτρης Τσεκούρας στο κοντραμπάσο, την ηχοληψία επιμελούνται ο Βαγγέλης Λάππας και ο Βασίλης Δρούγκας, τα φώτα ο Κωνσταντίνος Μαργκάς ενώ την διοργάνωση ο ΑΘΥΡ.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block 33

Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Eίσοδος: ορθίων 13€ (ορθίων), 15 (καθημένων)
Σημεια Προπώλησης:
ΕΝΤΕΧΝΟ, ΣΑΡΩΘΡΩΝ, UNDERGROUND, TICKET HOUSE, SEVEN SPOT
Μετά την αγορά εισιτήριου καθημένων κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά στο: 2310 533533

Block 33
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη 546 27
Τηλέφωνο: 231 053 3533

Σχόλια