Νίκος Βέρτης – ΥΤΟΝ

Νίκος Βέρτης ΥΤΟΝ

Μπορεί να έλειψε αρκετούς μήνες από τη διασκέδαση της Αθήνας, όμως ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να επιστρέψει σούπερ ανανεωμένος και πάλι σε αυτήν.

Από αρχές Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζει την επιστροφή του αυτή και μάλιστα από ένα νέο νυχτερινό κέντρο για εκείνον, μιας και ύστερα από πολύ καιρό αποχαιρετά το μέχρι τώρα σταθερό στέκι του, Κέντρο Αθηνών. Και ετοιμάζεται να βρεθεί σε ένα νέο μαγαζί, που τώρα θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην πόλη, το YTON στην Πέτρου Ράλλη 38.

Νίκος Βέρτης και ΥΤΟΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση όσο κανείς άλλος. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι τον έναν και ανεπανάληπτο, Νίκο Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης είναι αναμφίβολα από τα μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα στη διασκέδαση και το λαϊκό τραγούδι. Έχει σταθερή επιτυχία εδώ και πάνω από μια δεκαετία και από την αρχή σχεδόν της καριέρας του καταφέρνει να γεμίζει κέντρα ολόκληρα μόνος του, μιας και συνήθως δεν μοιράζεται την πίστα με άλλον καλλιτέχνη. Το Κέντρο Αθηνών είναι ένα μαγαζί με το οποίο είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του. Εδώ και χρόνια εμφανιζόταν εκεί, όμως φέτος φαίνεται πως έφτασε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος και ένας νέος ανοίγει.Το ΥΤΟΝ ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί στο χώρο του και από εκεί να μας χαρίσει έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης, με φόντο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. «Θέλω να με νιώσεις», «Αστέρι μου», «Μην αργείς», «Φοβάμαι για σένα», «Κοντά σου», «Ένα ψέμα» είναι μονάχα μερικά από τα κομμάτια που έχουν στιγματίσει την καριέρα του και προκαλούν πανικό σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση. Ο Νίκος Βέρτης αποτελεί έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό και αγαπητό καλλιτέχνη που κάθε σεζόν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για κάθε κέντρο μιας και το κοινό του τον λατρεύει.

Νίκος Βέρτης ΥΤΟΝ

ΥΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 – 2017

Εδώ και καιρό είναι γνωστή στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης η νέα αυτή είσοδος. Από την οδό Πέτρου Ράλλη 38 θα ανοίξει φέτος τις πόρτες του για πρώτη φορά το YTON ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ και το μόνο βέβαιο είναι πως από την πρώτη κιόλας σεζόν λειτουργίας του θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης.

Και πώς να μην γινόταν αυτό άλλωστε αφού επέλεξε να εγκαινιάσει την πίστα του ένα όνομα φωτιά, που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για κάθε κέντρο, ο Νίκος Βέρτης. Βέρτης και ΥΤΟΝ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρουσιάσουν ένα αξεπέραστο πρόγραμμα που θα εκτοξεύσει το κέντρο στις πρώτες θέσεις προτίμησης. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, η νέα αυτή είσοδος στην πόλη θα μας ενθουσιάσει. Μέχρι τότε, αναμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας που δεν έχει γίνει ακριβώς γνωστή. Αναμένουμε λοιπόν την ακριβή ημερομηνία της εκκίνησης των εμφανίσεων και φυσικά η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, μιας και το κοινό της Αθήνας αναμένει το νέο αυτό στέκι με ανυπομονησία. Από τις 16 Δεκεμβρίου και μετά, ένας θα είναι ο απόλυτος προορισμός στην διασκέδαση της πόλης: το ΥΤΟΝ αλλά και ο Νίκος Βέρτης που θα πρωταγωνιστήσει στην πίστα του. Όλα είναι πανέτοιμα για την έναρξη αυτή και ο χρόνος μετρά απλά αντίστροφα!

 

Σχόλια