Νίκος Βέρτης VS Νίκος Οικονομόπουλος είναι το σημερινό Battle του GetGreekMusic και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις.

Νίκος Βέρτης VS Νίκος Οικονομόπουλος

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη:

Μας πρωτοσυστήθηκε το 2003 μέσα από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Πολύ απότομα βραδιάζει“. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει συνολικά 9 άλμπουμ, έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον κορυφαίους διασκεδαστές.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Οικονομόπουλο:

Τον γνωρίσαμε το 2007 μέσα από την συμμετοχή του στο “Dream show the music 2” όπου και αναδείχθηκε νικητής. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το cd-single “Μάτια μου” αλλά και τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη“. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 9 προσωπικούς δίσκους ενώ η πρόσφατη επιτυχία του με τίτλο “Είναι κάτι λαϊκά” έχει κατακτήσει τα charts.

Οι συντάκτες του GetGreekMusic ψηφίζουν:

Γιώργος Μαντάς: Μου αρέσουν πάρα πολύ και οι δυο. Ωστόσο θα στηρίξω τον Νίκο Βέρτη γιατί έχει ερμηνεύσει ένα από τα πιο αγαπημένα μου λαϊκά κομμάτια, το “Πολύ απότομα βραδιάζει“. Η ψήφος μου στον Βέρτη λοιπόν.

Μιχάλης Οικονομάκος: Μεγάλο δίλημμα. Δύσκολη απόφαση για την τελική επιλογή. Και οι δυο είναι εκπληκτικοί. Ψηφίζω Νίκο Οικονομόπουλο γιατί τα τραγούδια του μου αρέσουν λίγο περισσότερο. Επίσης μου αρέσουν όλα του τα τραγούδια και τον θεωρώ ένα γνήσιο, λαϊκό παιδί. Αν έπρεπε να διαλέξω αγαπημένο τραγούδι, θα επέλεγα το ”Μη φύγεις Τώρα” και από Βέρτη το ”Αν είσαι ένα αστέρι”.

Βίκυ Λέλε: Διαλέγω Βέρταρο! Αν και δεν είμαι τόσο του λαϊκού, είναι ο μοναδικός που με έχει κάνει να ακούσω τα κομμάτια του! Επίσης έχει πολύ καλή φωνή και κρατά γενικά χαμηλό προφίλ. Για τους λόγους αυτούς ψηφίζω τον Νίκο Βέρτη!

Το GetGreekMusic αποφάσισε… Νίκος Βέρτης VS Νίκος Οικονομόπουλος | 2-1

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;; Ψήφισε κάτω στο poll και αποφάσισε!

Νίκος Βέρτης VS Νίκος Οικονομόπουλος | Ψήφισε στο poll

 

Σχόλια