Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκαλύπτει στην πρεμιέρα της εκπομπής The2Night Show πως παλιότερα  είχε περάσει τρομερές κρίσεις πανικού. Τι συνέβη στον αγαπημένο τραγουδιστή;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκαλύπτει

Οι κρίσεις πανικού.

Ο Νίκος Οικονόμοπουλος μίλησε στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα κομμάτια της ζωής του που πέρασε και συγκεκριμένα για το παρελθόν του με τις κρίσεις πανικού!

Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Θα μπορούσα να έχω πάρα πολλά. Δεν πίνω. Κάπνιζα. Δεν καπνίζω. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου όλα αυτά, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι και να νιώθω καλά. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω.

Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα νοσήματα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον. Ξέρεις κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου.

Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο και να είμαι στριμωγμένος γιατί καταπιέζομαι, νιώθω ότι κάτι θα συμβεί. Όταν είμαι κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο, είμαι πάντα κοντά στην πόρτα εξόδου. Θέλω να είμαι κοντά γιατί γνωρίζω ότι αυτό με ηρεμεί.

Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, είμαι ο μπροστινός, είμαι αυτός που ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω, ελέγχω τα πάντα και έχω το χώρο μου, έχω την πίστα μου, έχω το κομμάτι μου και παρουσιάζω αυτό που εγώ θέλω. Όταν είμαι σε ένα χώρο που δεν ξέρω έχω το φόβο”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκαλύπτει: “Ζητάω συγνώμη ταπεινά”

-Πιστεύεις ότι σε έχουν παρεξηγήσει άλλοι συνάδελφοι;

Είναι και ένας λόγος που δεν πάω σε νυχτερινά μαγαζιά σε συναδέλφους. Κακολογούν αλήθεια; 1000 συγνώμη ζητάω για αυτό. Ζητάω συγνώμη ταπεινά αν τους έχω κάνει να νιώσουν έτσι. Όταν κάποιος συνάδελφος μου έρθει στο μαγαζί νιώθω ότι θα τον ενοχλήσω αν του δώσω το  μικρόφωνο. Θα τον χαιρετήσω εννοείται αλλά ήρθε να διασκεδάσει με την παρέα του για να περάσει καλά. Δεν ξέρεις αν ο άλλος θα θέλει να τραγουδήσει γιατί μπορεί να μην αισθάνεται καλά να είναι άρρωστος και εσύ νομίζεις ότι θα σε προσβάλει αν σου πει όχι.

Έχω πάει σε ψυχολόγο. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Στην ψυχοθεραπεία, είσαι δυνατός από τη στιγμή που πηγαίνεις. Ο ψυχολόγος δεν σου δίνει ποτέ την απάντηση που εσύ ζητάς. Μπορεί να ξεκλειδώσει κάποια πράγματα από τα κουτάκια που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου και όλα αυτά μετά από καιρό θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή σου. Αν δεν ήμουν τραγουδιστής γινόμουν ψυχολόγος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκαλύπτει: “Είχα κρίσεις πανικού”

Σχόλια