Ένας Νίκος Μακρόπουλος από πλατίνα καθώς ο δίσκος του με τίτλο “Τι Να Το Κάνω” κατάφερε να αγαπηθεί και να πουλήσει τρελά.

Ένας Νίκος Μακρόπουλος από πλατίνα

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου το Cartone στο Γκάζι μετατράπηκε σε σημείο συνάντησης αγαπημένων καλλιτεχνών, συνεργατών, φίλων…σε σημείο μουσικής δημιουργίας.

Η Sonar Music γιόρτασε τις πλατινένιες πωλήσεις για τον δίσκο του Νίκου ΜακρόπουλουΤι Να Το Κάνω” με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Ανδρέα Γιατράκο να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος.

Το παρών έδωσε φυσικά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας Βασίλης Λιάτσος καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σπυριδούλα Κάμπου.

Ένας Νίκος Μακρόπουλος από πλατίνα

Απονομή πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Μακρόπουλο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GetGreekMusic (@getgreekmusic) στις


Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι συντελεστές του δίσκου. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι:

Γιάννης Φρασέρης , Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Δήμας, Ελένη Γιαννατσούλια, Πάνος Καπίρης, Βασίλης Δαραμούσκας, Κωνσταντίνος Παντζής, Ιλόνα Κρίμερς, Λευτέρης Κιντάτος, Παναγιώτης Μανδηλάρης, Γιώργος Μουκίδης, Βασίλης Γεωργιάδης, Ηλίας Καμπακάκης, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Λεωνίδας Τζίτζος, Πιτ Γιατράκος και Χάρης Βασιλάγκος.

Τέλος, παρευρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του τραγουδιστή για να τον συγχαρούν. Ανάμεσα τους οι Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Μάκης Δημάκης, Τζούλι Μασίνο, Τζώρτζια Συρίχα και πολλοί άλλοι.

Απονομή πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Μακρόπουλο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GetGreekMusic (@getgreekmusic) στις

Λίγα λόγια για τον δίσκο

Κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή αποτελεί από μόνη της είδηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα παραγωγής , την επιλογή τραγουδιών και πάνω απ όλα την ξεχωριστή ερμηνεία του. Το συγκεκριμένο album χαρακτηρίζεται μοναδικό και πρωτοποριακό καθώς στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας δεν έχει εκδοθεί ποτέ ξανά ένα 3D album. Είναι ένα cd που το δημιουργικό του (art work) έχει τρισδιάστατη μορφή εικόνων με δύο μόνο χρώματα , το μπλε και το κόκκινο.

Στη συσκευασία του album συμπεριλαμβάνονται τα ειδικά γυαλιά 3D με τις δυο διαφορετικού χρώματος μεμβράνες που σε οδηγούν στο να βλέπεις δύο εναλλασσόμενες εικόνες ανάλογα με το πιο χρώμα έχεις επιλέξει. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το εξώφυλλο όσο και τις εσωτερικές φωτογραφίες του album.

Το album αυτό εμπεριέχει 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου με τίτλο “Ζήτησε μου” και “Ζω Αλλιώτικα” και επιπλέον ένα “Bonus Track” σε live ηχογράφηση, το “Λέει Λάθη”. Κυκλοφορεί από την Sonar Music.

Σχόλια