Συνέντευξη στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά έδωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έχουν πει η Ελένη Βιτάλη και ο Αντώνης Ρέμος μεταξύ τους, ενώ εκθείασε την Πάολα

Χρήστος Νικολόπουλος

Ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς, ο Χρήστος Νικολόπουλος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μπορεί να γράψει σε ένα βράδυ μέχρι και τρία τραγούδια…

“Υπάρχουν κάποιοι – έχω ακούσει που λένε σε συνεντεύξεις- που κάνουν 1-2 εβδομάδες, 1 μήνα, εγώ μπορεί σε ένα βράδυ να κάνω και τρία τραγούδια”.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Πάολα, τονίζοντας όμως ότι δεν θα μπορούσε να της γράψει τραγούδι.

“Μου αρέσει πάρα πολύΕγώ σέβομαι και αυτούς που γράφουν αυτά τα τραγούδια γιατί αυτή την εποχή ζήσαν τα παιδιά αυτά γράφουν, εμείς ζήσαμε σε μια άλλη. Η Πάολα είναι πολύ καλή, αλλά δεν μπορώ να γράψω αυτό το είδος που τραγουδάει ενώ έχει λαική φωνή. Είναι λαικό το είδος που τραγουδάει αλλά με τη δομή που το δίνουν είναι σαν ποπ, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Αυτό θέλει συζήτηση τι είναι το λαϊκό”.

Τέλος για τη κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Βιτάλη και τον Αντώνη Ρέμο είπε το εξής: “Δεν ξέρω τι είπε η Ελένη, μπορεί να της έφυγε να είπε κάτι λάθος. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, αγαπώ και τον Αντώνη πάρα πολύ γιατί δούλεψα μαζί του και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος με μία πολύ μεγάλη ψυχή και πραγματικά το σεβασμό που πήρα από τον Αντώνη δεν το πήρα από κανένα τραγουδιστή”.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος

Σχόλια