Νικολέττα Ράλλη Γιώργος Μαυρίδης: Ποιο ήταν το γεγονός που τους γνώρισε και στην συνέχεια τους έκανε να είναι μαζί; Η Νικολέττα Ράλλη μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Νικολέττα Ράλλη Γιώργος Μαυρίδης

Καλεσμένη στην χθεσινή μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Νικολέττα Ράλλη για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης μιλώντας για τον Γιώργο Μαυρίδη ανέφερε πως τον θεωρεί εκρηκτικό χαρακτήρα. Την απάντηση στο σχόλιο αυτό έδωσε η Νικολέττα Ράλλη δηλώνοντας:

“Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που με το που ξαπλώνω στο στήθος του έχει τέτοιους σφυγμούς, τόσο smooth ο ήχος και το τέμπο, που χαλαρώνω αμέσως. Είναι ηρεμιστικό. Είναι ήπιος τόνων άνθρωπος. Εκτός και αν πολύ σπανίως αλλάξει αυτό. Καταρχάς ο Γιώργος έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του το να είσαι ήρεμος. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικό παιδί”

 -Πως γνωριστήκατε;

Στην εκπομπή μου ήρθε καλεσμένος το καλοκαίρι. Δεν τον ρώταγα καν αν έχει κοπέλα. Ο Αναδιώτης τα ρώταγε όλα. Έτυχε εντάξει. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, όχι τίποτα περίεργα και ερωτικά, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κλπ. Μου ζήτησε το τηλέφωνο μου γιατί το βράδυ επειδή θα ήταν στην Αθήνα και θα έβγαινε με τον Αναδιώτη ήθελε να με δει. Τελικά δεν πήγα τότε γιατί δεν μπορούσα”

-Πέφτεις μέσα ή έξω όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και χτυπάει η καρδιά σου για αυτόν;

“Είπες μεγάλη κουβέντα και θα σου πω γιατί. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην βλέπει τα πάντα από την αρχή. Έχει τέτοια δύναμη το γυναικείο ένστικτο που τον ζηλιάρη, τον τσιγκούνη τον καταλαβαίνεις από την αρχή. Συνήθως απλά αρνούμαστε να το παραδεχτούμε και δίνουμε λίγο χρόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση, πάντα θα υπάρχουν τα σημάδια. Υπάρχει μια κοσμική προστασία για το γυναικείο φύλο

Στο τέλος της συνέντευξης οι δύο παρουσιάστριες ανανέωσαν με μεγάλη χαρά το ραντεβού τους για την Χριστουγεννιάτικη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Νικολέττα Ράλλη Γιώργος Μαυρίδης: Πως ξεκίνησε η σχέση τους;

Σχόλια