Οι Σκάλες τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Φωτεινής Δάρρα. Η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει δυναμικά με νέο ολοκαίνουριο τραγούδι.

Τους στίχους του νέου τραγουδιού επιμελείται ο μεγάλος καλλιτέχνης Μάνος Ελευθερίου και την μουσική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Είναι η πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα συνεργάζεται με τον Μάνο Ελευθερίου σε ένα τραγούδι που ήδη έχει κάνει αίσθηση.

οι σκάλες

Η μαγική φωνή της Φωτεινής Δάρρα κλέβει την παράσταση στο νέο τραγούδι “Οι Σκάλες“. Μια ιδιαίτερη μπαλάντα με έντονο συναίσθημα που αποτυπώνεται τόσο από την μουσική όσο και από τους στίχους του τραγουδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα καλαίσθητο είναι και το video clip του τραγουδιού όπου και πρωταγωνιστεί η ίδια η Φωτεινή Δάρρα, πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Φωτεινή Δάρρα εμφανίζεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” και οι παραστάσεις της συγκινούν και μαγεύουν κυριολεκτικά αφού είναι μονίμως sold out. Η ερμηνεία, η ευγένεια και η απλότητα της είναι χαρακτηριστικά που κερδίζουν το κοινό, το οποίο απαιτεί να βλέπει την Φωτεινή Δάρρα επί σκηνής όλο και πιο συχνά. Στις παραστάσεις της ακούγονται τραγούδια από την πορεία της  στην ελληνική δισκογραφία με κορυφαία αυτά των: Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και Νίκου Μαμαγκάκη, από τη διεθνή μουσική σκηνή αλλά και διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου που έχει δισκογραφήσει και έχουν αγαπηθεί από το κοινό. «Σ’ αγαπώ»,«Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Ποιός είν’ τρελός από έρωτα»,«Έλα για απόψε», «Τα πάθη από τον έρωτα»,«Αγάπη που γινες»,«Un ano de amor»,«Cancao do mar», είναι μερικά μόνο από τα εμβληματικά τραγούδια που ερμηνεύει η γνωστή καλλιτέχνης.

Οι σκάλες, το νέο τραγούδι της Φωτεινής Δάρρα έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Αξίζει να το ακούσετε, να το αφιερώσετε και να το μοιραστείτε.

Οι σκάλες – Φωτεινή Δάρρα

Στίχοι:

“Και το κλειδί να το γυρίσεις δυο φορές
προσεκτικά να κατέβεις από τις σκάλες
μην προσπαθήσεις το ασανσέρ με τις τραμπάλες
δυο ιστορίες έχουν γίνει σοβαρές
Όταν θα βγεις έξω στο δρόμο για ταξί πρόσεξε να ΄χεις 
την καλύτερη μορφή σου
Κανείς να μην αντιληφθεί την παρακμή σου 
και αν σε γνωρίσουν να μην πουν το “Για θυμήσου”
γιατί πολλά χρωστάς και εσύ στο μεταξύ
Κανείς μη μάθει και μη νιώσει τι συμβαίνει
για μια ζωή που τιμωρεί φυλακισμένη…”

Σχόλια