νέο album της Άννας ΒίσσηΤο νέο album της Άννας Βίσση βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Panik Records!

Περίπου 4 χρόνια μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο της album “Αγάπη Είναι Εσύ”, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο υλικό. Για την ακρίβεια, ανάμεσα στο νέο υλικό θα υπάρχουν και παλιά διασκευασμένα τραγούδια από νέους Έλληνες παραγωγούς, ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν και τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών της Panik Records.

Η ανακοίνωση της Panik Gold αναφέρει συγκεκριμένα:

Η #Panik_Gold παρουσίαζει το νέο album της Απολυτης Ελληνιδας Star Anna Vissi / Άννα Βίσση
Το υλικό περιλαμβάνει αγαπημένα μας τραγουδια απο όλη τη δισκογραφία της Αννας Βίσση πειραγμένα απο τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς! “Φωτιά”, “Call me”, “Υπερβολές”, “Απόλυτο κενό”…..ειναι μερικά τραγουδία που θα βρούμε διασκευασμένα στο album. Καποια μάλιστα θα έχουν και πολύ ενδιαφερουσες συμμετοχές απο #Panik_Artists ! 
Μεινετε συντονισμένοι…έρχονται περισσότερες πληροφορίες για αυτο το ξεχωριστο album καθώς και άλλα σημαντικά μουσικά νέα της Αννας Βίσση!

Μένει μόνο να δούμε τι ετοιμάζει η Panik Records, και ποιο θα είναι το νέο single της Άννας Βίσση!

Το σίγουρο είναι ότι οι fans της ανυπομονούν να ακούσουν ολοκαίνουργιο υλικό από την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, αφού το πιο πρόσφατο single της ήταν το “Καλύτερες Μέρες” που ακούσαμε στο φετινό Madwalk!

Άκουσε εδώ 7+1 τραγούδια της Άννας Βίσση που μιλούν για χώρες και πόλεις!

Σχόλια