Οι 15 50 επανέρχονται για να χαρίσουν μοναδικές rock-βραδιές έτσι όπως  μόνο εκείνοι ξέρουν. Και ναι, η κάθε βραδιά με τους 15 50 είναι και μια νέα rockεμπειρία!

15 50

Οι 15 50 είναι και πάλι εδώ

Μετά τις  χειμερινές σαρωτικές εμφανίσεις τους κι ένα μικρό break επανέρχονται δριμύτεροι και ανανεωμένοι.

Αυτήν την Παρασκευή, 28 Απριλίου, οι 15 50 θα εμφανιστούν στο Bourbon, στη Γλυφάδα. Μαζί  με τους 15 50 θα είναι και η Κέλλυ Βουδούρη, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Rising Star.

Το Σάββατο, 29 Απριλίου, οι 15 50 θα εμφανιστούν στο Moby, στον Πειραιά. Οι 15 50 παρουσιάζουν προγράμματα για όλα τα γούστα, που κανείς δεν μένει ακίνητος έστω και λίγο.

Ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «πίστεψέ το», «Δύση», «Νακαιγόμουνα», «Εγώκοίτα με πετάω»  καθώς και τις αγαπημένες διασκευές, που έχουν κάνει, « σαν σταρ του σινεμά», «εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ.

Με την εκρηκτική παρουσία του leader και κιθαρίστα της μπάντας, Ρουσσέτου Δημητρόγλου, τη μοναδικήrock χροιά του frontman Μηνά Τσίγκου, που ξεχώρισε με τη φωνή και το στυλ του στο Rising Star, το ομαδικό τους δέσιμο και την απίστευτη συνολική ενέργειά τους , οι 15 50, γίνονται ένα με τους παρευρισκόμενους. Η κάθε βραδιά με τους 15 50 είναι ξεχωριστή.

Οι 15 50 αυτήν την Παρασκευή 28 Απριλίου θα rock-άρουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν στο Bourbon στη Γλυφάδα με την Κέλλυ Βουδούρη.

                   FEEL THE ROCK with 1550!

Και το Σάββατο 29 Απριλίου, οι 15 50, θα πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό rockparty, στο Moby, στον Πειραιά.

Οι 15 50 είναι το μοναδικό rock συγκρότημα με σταθερά συνεχόμενες εμφανίσεις. Οι 15 50ευχαριστούν θερμά τον κόσμο, που τους στηρίζει και υπόσχονται μελλοντικές rock -εκπλήξεις.

Και ναι, με τους 15 50, κι αν δεν είσαι  rock , rockάρεις! Η κάθε εμφάνιση των 15 50 είναι μια μοναδική rock -εμπειρία!

Σχόλια