Οι 1550 συνεχίζουν τα μοναδικά live τους, χαρίζοντας μοναδικές rock βραδιές έτσι όπως εκείνοι ξέρουν. Οι κυριολεκτικά σαρωτικές εμφανίσεις τους στην ιστορική σκηνή, του Σταυρού του Νότου, ακόμη συζητιούνται ενώ η πρόσφατη εμφάνισή τους , στο Moby, στον Πειραιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με πλήθος κόσμου να αναμένει εκτός μαγαζιού για να εισέλθει στο rock party των 1550!

1550

Οι εμφανίσεις των 1550

Παράλληλα, πιστοί στο ραντεβού τους, κάθε δεύτερη  Παρασκευή του μήνα, οι 1550 rockάρουν στο Bourbon, στη Γλυφάδα. Στο Βourbon θα δώσουν τον καλύτερο rock εαυτό τους κι αυτήν την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 11 Μαρτίου, οι 15 50 θα δώσουν δυναμικό rock – παρόν, για πρώτη φορά,  στo Echoes, στο Ν. Ηράκλειο.

Οι 1550 παρουσιάζουν προγράμματα για όλα τα γούστα, που κανείς δεν μένει ακίνητος έστω και λίγο.

Ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «πίστεψέ το», «Δύση», «Να καιγόμουνα», «Εγώ-κοίτα με πετάω» καθώς και τις αγαπημένες διασκευές, που έχουν κάνει, «σαν σταρ του σινεμά», «εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ.  Με την εκρηκτική παρουσία του leader και κιθαρίστα της μπάντας, Ρουσσέτου Δημητρόγλου, τη μοναδική rock χροιά του frontman Μηνά Τσίγκου, που συμμετέχει και στο Rising Star του ΑNT1, το ομαδικό τους δέσιμο και την απίστευτη συνολική ενέργειά τους , οι 15 50, γίνονται ένα με τους παρευρισκόμενους.

FEEL THE ROCK with 1550

Οι 1550 την Παρασκευή 10 Μαρτίου θα rock-άρουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν στο Bourbon στη Γλυφάδα και το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Echoes , στο Ν. Ηράκλειο. Παράλληλα συζητούν για τις επικείμενες εμφανίσεις τους τον Μάιο, στο Moby, στον Πειραιά.

Οι 15-50 θα εμφανιστούν σε μια από τις επόμενες εκπομπές, «Στα παιδιά ο λόγος» με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη στην ΕΡΤ.  Η εκπομπή του Ζουγανέλη θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20.00.

Οι 1550 είναι το μοναδικό rock συγκρότημα με σταθερά συνεχόμενες εμφανίσεις και γιαυτό ευχαριστούν θερμά τον κόσμο, που τους στηρίζει και υπόσχονται μελλοντικές rock -εκπλήξεις.

Κι όπως λέει, ο leader και κιθαρίστας της μπάντας, Ρουσσέτος Δημητρόγλου:

«Το Ροκ έχει μελωδία, συναίσθημα, δύναμη…»

 

 

 

Σχόλια