Αυτά είναι τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου, στο νέο EP που κυκλοφορεί με 6 νέα κομμάτια, τα οποία αναμφίβολα θα τα απογειώσει με τη μαγική φωνή της η αξιαγάπητη performer.

Αυτά είναι τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου

Ο λόγος για τα τραγούδια που αποτελούν προπομπό του νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα 6 track digital release από την MinosEMI / Universal.

Τα 3 πρώτα τα γνωρίζουμε καλά.

Το ένα είναι το Anthem του Colour Day Festival 2017, με τίτλο Colour Your Dream. Το δεύτερο είναι μια διασκευή με τους 8tetto, στο τραγούδι ”Το Κορίτσι του Μάη” και το τρίτο ένα remix του Haide με τη συμμετοχή του Kemist.

Το τέταρτο κομμάτι είναι το ”Αν με δεις να κλαίω’‘ με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, ο οποίος μαζί με τον Παύλο Μανώλη των Playmen υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική του κομματιού.

Ένα άλλο κομμάτι είναι το ντουέτο με την Τάμτα, που λέγεται ”Τώρα ή ποτέ” μια συνεργασία που θα συζητηθεί. Πρόκειται για μια διασκευή του Ora o mai piu, σε στίχους του Σταύρου Σταύρου.

Τέλος η Έλενα συνεργάζεται και με τον Mark Angelo στο κομμάτι ”Παλιά μου αγάπη”.  Την μουσική υπογράφει ο γνωστός συνθέτης μαζί με την Αθηνά Μανουκιάν, ενώ οι στίχοι είναι του Γιάννη Δόξα.

Αυτά είναι τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου

Αυτά είναι τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου

 

Σχόλια