Νέα δήλωση Νταλάρα για την ένταση με τη Βίσση από ότι φαίνεται η ιστορία αυτή θα εξελιχθεί σε σίριαλ με πολλά επεισόδια μάλιστα.

Νέα δήλωση Νταλάρα για την ένταση με τη Βίσση

Όπως το Κυπριακό, έτσι και το Νταλάρας – Βίσση είναι ένα θέμα που δύσκολα λύνεται.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας με αφορμή την επέτειο θανάτου του Αντώνη Βαρδή, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτή βλέπουμε τον ίδιο μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου και τον Αντώνη Βαρδή. Η φωτογραφία αυτή είναι από το 1975.

Βέβαια η αρχική φωτογραφία περιελάμβανε και την Άννα Βίσση, αλλά ανέβηκε στο λογαριασμό του Νταλάρα χωρίς την Κύπρια τραγουδίστρια.

Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε ερωτηθεί για ποιο λόγο το έκανε και το είχε αρνηθεί. Τώρα του έγινε ξανά αυτή η ερώτηση και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: ”Δεν έκοψα εγώ την Άννα Βίσση και δεν μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω καμία υπευθυνότητα, δεν μπορώ να μπω στις αγωνίες άλλων ανθρώπων. Εγώ όπως ξέρετε έχω πολύ δουλειά δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε με τις φωτογραφίες ούτε με τα facebook… Νομίζω ότι η δική μου διαδρομή δεν ενδείκνυται για τέτοιες ψιλοβελονιές»!

 

Σχόλια