Νατάσσα Μποφίλιου - The Very Special You
Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στη σελίδα του Facebook “The Very Special You”, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλια που είχε δεχθεί παλαιότερα για τα παραπανίσια κιλά και την εμφάνισή της, αλλά και την αλλαγή της τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
Στο παρελθόν είχα δεχθεί ρατσιστικά και αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση και τα κιλά μου. Δεν ένιωθα ποτέ ότι ήμουν κάτι τόσο διαφορετικό που έπρεπε να συζητηθεί. Προκαλούσε όμως μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχα ένα τελείως διαφορετικό προφίλ από αυτό που θα ″έπρεπε″ να έχει μία τραγουδίστρια που τραγουδά το είδος μουσικής που εγώ υπηρετώ. Δεν το καταλάβαινα τότε όλο αυτό, γιατί ήμουν μέσα στην ενέργεια της νεότητας. Γιατί κάποιος να σχολιάζει την εμφάνισή μου, ενώ είμαι τραγουδίστρια; Τα σχόλια αυτά με νευρίαζαν περισσότερο, αλλά δεν με στενοχωρούσαν. Όμως, έτσι έχασα πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια
προκειμένου να απαντώ σε όλα αυτά με τον δικό μου τρόπο.
Με ρωτούν τώρα συνέχεια: ″Γιατί άλλαξες την εμφάνισή σου; Αδυνάτισες πάρα πολύ κλπ″. Οι άνθρωποι αλλάζουν, κανείς δεν μένει ίδιος. Και φυσικά όλη αυτή η αλλαγή έγινε για μένα! Παλιά μπορεί να έλεγε κάποιος: ″Τι μαλλιά είναι αυτά; Και γιατί έχεις παραπάνω κιλά;″ και τώρα κάποιος άλλος μπορεί να πει: ″Γιατί έχασες κιλά; Έγινες μέρος του συστήματος!″. Πάντα υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια, απλώς εγώ έχω επιλέξει να μην αναλώνομαι σε αυτά. Το θεωρώ περιττό. Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Εγώ πάντοτε ένιωθα καλά!
Το πραγματικό bullying δεν αφορά τη διαφορετικότητα αλλά την προσπάθεια του ανθρώπου να είναι ο εαυτός του. Κακώς συζητάμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι διαφορετικός. Η πραγματική άσκηση πίεσης και bullying είναι στους ανθρώπους που δεν αφήνουν να είναι ο εαυτός τους, το πρόβλημα δηλαδή της αποδοχής. Το πιο φοβερό είναι πως, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάρα πολλές φορές έπρεπε να απολογηθώ και να εξηγήσω το ποια θέλω να είμαι.”

Παράλληλα, στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στο πόσο έχει επηρεάσει η “διασημότητα” τον χαρακτήρα της, στα παιδικά της χρόνια, ποιο τραγούδι της θεωρεί ότι την χαρακτηρίζει και για την ανάγκη της να εκφράζεται μέσα από τη δουλειά της.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ.

Σχόλια