Νατάσα Θεοδωρίδου-Άστα όλα κι έλα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Σταμάτη Din dan done στον Ρυθμό 949 βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Φιλική συμμετοχή στην παρέα είχε και η Ράνια Κωστάκη. Η Νατάσα αναφέρθηκε σε πολλά γεγονότα από την καθημερινότητα της.

Αρχικά αποκάλυψε ότι ξυπνάει πολύ πρωί, αλλά και προσέχει πολύ την εμφάνιση και την διατροφή της. Παράλληλα δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου λάτρης της μαγειρικής.

Στην συνέχεια μίλησε για την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Άστα όλα κι έλα”  που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου από την Heaven music.

Αναφέρθηκε στους δημιουργούς του νέου άλμπουμ, ανάμεσα τους οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Φρασέρης στην μουσική ενώ οι Όλγα Βλαχοπούλου, Ελένη Γιαννατσούλια και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης στους στίχους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως θεωρεί την συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, μία από τις καλύτερες που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της.

Δυσκολεύτηκε να διαλέξει τα αγαπημένα της κομμάτια από το άλμπουμ καθώς όπως είπε όλα είναι εξαιρετικά και επιλέχθηκαν μετά από επιλογή πολλών μηνών.

Τα κομμάτια του δίσκου τα οποία παίχτηκαν όλα στην εκπομπή, είναι τα εξής: Άσ’ τα όλα κι έλα, Ανήσυχος καιρός, Αν είχα μείνει, Δείξε χαρακτήρα, Αν μ’ αγαπούσες, Ήταν αλλιώς, Τι νόημα έχει, Για χάρη σου, Δεν στα’ πα όλα, Το μηδέν και το άπειρο, Σ’ αγαπάω μ’ ακούς.

Ο δίσκος “Άστα όλα κι έλα” ετοιμαζόταν 2 χρόνια για να κυκλοφορήσει όπως είπε και η ίδια η Νατάσα και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Ο δίσκος “Άστα όλα κι έλα” θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από την Heaven music.

Άκουσε την συνέντευξη:

Σχόλια