Η Ναταλία Δραγούμη ξεσπά: “Με ενοχλεί αυτός ο ρατσισμός που υπάρχει στο θέατρο, γιατί υπάρχει ρατσισμός”. Ποιο ήταν το γεγονός που έκανε την γνωστή ηθοποιό να ξεσπάσει και να μιλήσει ανοιχτά για την ματαίωση της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης, στην οποία συμμετείχε;

Η Ναταλία Δραγούμη ξεσπά

Οι δηλώσεις της για την ματαίωση της παράστασης

Η κάμερα του Happy Day παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Ναταλία Δραγούμη “Το όνειρο του σκιάχτρου“. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις από την αγαπημένη ηθοποιό τόσο για την ματαίωση της παράστασης Ζητείται Ψεύτης, όσο και για τον Μάρκο Σεφερλή.

“Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να μη ματαιωθεί η δουλειά, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο έτσι κι αλλιώς. Η φωτογράφιση είχε πάει πάρα πολύ καλά, ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Βγήκαν οι άνθρωποι από τις Θεατρικές Σκηνές, μίλησαν, από εκεί και πέρα εγώ δεν θέλω να πω κάτι. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ όπως και η εταιρεία έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες για τους ανθρώπους που μείναμε χωρίς δουλειά. Είμαστε στην φάση αναζήτησης με την εταιρεία“.

-Είχες πρόβλημα να παίξεις γιατί ειπώθηκε ότι πολλοί συνάδελφοι σου δεν ήθελαν να είναι δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή;

“Με ενοχλεί αυτός ο ρατσισμός που υπάρχει στο θέατρο, γιατί υπάρχει ρατσισμός. Ίσως κάποτε, όταν ξεκινούσα, λειτουργούσα κι εγώ έτσι.”

 

Το βιογραφικό της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1973 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έχει σπουδάσει στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Την γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Μάνα είναι μόνο μία” (1993) και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 15 σειρές. Σήμερα την συναντάμε στην παράσταση ¨Το όνειρο του σκιάχτρου” στο θέατρο Λαμπέτη, αλλά και σε λίγες μέρες στην τηλεοπτική σειρά του OPEN TV “Ου φονεύσεις“.

Η Ναταλία Δραγούμη ξεσπά: “Με  ενοχλεί ο ρατσισμός που υπάρχει”

Σχόλια