Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Λιάγκα: Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην Κυριακάτικη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Λιάγκα

Ο χωρισμός και η αντίδραση της

Όταν η συζήτηση άγγιξε το προσωπικό επίπεδο η Ναταλία Γερμανού δήλωσε:

“Όχι ότι και εκείνη δεν έχει πληγώσει ανθρώπους. Τους έχει αφήσει καταρρακωμένους στα πατώματα. Δεν θα ξεχάσω εγώ. Ονόματα μπορεί να μην πούμε γιατί μπορεί να μην θέλει το κορίτσι αλλά χώρισε άνθρωπο γνωστό μας και δικό σας παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τον τσάκισε”

Θέλοντας να υπερασπισθεί τον εαυτό της και απαντώντας στην Ναταλία Γερμανού η ίδια δήλωσε:

“Δεν ήταν έτσι ακριβώς αλλά και εγώ σίγουρα στην ζωή μου, άθελα μου, έχω πληγώσει και έχω πληγωθεί. Δεν ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Καλά τώρα ο καθένας το τι λέει είναι άλλο. Εγώ λειτουργώ πολύ με το συναίσθημα μου. Είχε γίνει σε ένα κομβικό σημείο της δικής μου επαγγελματικής πορείας. Δεν θέλω να αναφερθούμε σε ποιον αναφερόμαστε. Ο κόσμος καταλαβαίνει.

Νιώθω ότι είναι μια άλλη ζωή, είναι πάρα πολλά χρόνια πίσω. Ήμουν και σε μια ηλικία κάπως τρυφερή και δεν μπορούσαν να το διαχειριστώ. Αλλά σίγουρα πιστεύω αν μου συνέβαινε σήμερα, δέκα χρόνια μετά, θα το διαχειριζόμουν διαφορετικά. Θα προστάτευα περισσότερο εμένα στην όλη ιστορία. Θα προσπαθούσα να βγω πιο αλώβητη, γιατί δεν βγήκα.

Χρειάστηκα πολύ χρόνο και προσπάθεια  για να ξαναβρώ τα πατήματά μου και είναι δύσκολο, όταν έχεις κάνει πολύ σταθερά βήματα μέχρι εκείνο το σημείο της ζωής σου και δουλεύοντας από πολύ μικρή, να πρέπει να διαχειριστείς μια τρομερή ανακατάταξη των πραγμάτων και να πρέπει ξανά από την αρχή να αποδείξεις πράγματα που είχες αποδείξει στο παρελθόν”

-Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμμονή μαζί σου, που ότι και να κάνεις να το σχολιάζουν ή ίσως και να σε βρίζουν;

“Ναι πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι. Το έχω ξαναπεί αλλά είναι γεγονός. Έχει συμβεί. Κάποια στιγμή μου είχε σε ένα party του Ant1 μου είχε πει ένας δημοσιογράφος από το πρωινό πάνελ μιας εκπομπής από το Star «Σου ζητώ συγγνώμη αλλά την περίοδο που ήμουν σε εκείνη την εκπομπή όταν έπεφτε το όνομά σου στο τραπέζι μου είχαν πει να σε κατακεραυνώνω. Το θεώρησα πολύ ευγενικό από την μεριά του ανθρώπου αυτού γιατί παρότι είχε αυτόν τον ρόλο, το θεώρησα πολύ ειλικρινές να έρθει και να μου το πει. Προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι γιατί εκνευρίζομαι. “

Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Λιάγκα: “Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους”

Στην συνέχεια της συζήτησης η Νάντια Μπουλέ έγινε πιο συγκεκριμένη αναφέροντας ένα από τα ονόματα των ανθρώπων αυτών.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι. Δεν χρειάζεται να ταιριάζουμε και με όλους. Δεν είναι καθόλου κακό σε κάποιον να μην αρέσεις. Σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλους και ούτε είναι κακό να πεις δεν μου αρέσει ο τάδε.

Όταν όμως κάτι γίνεται εμμονικό και έχει μια επαναληψιμότητα χωρίς λόγο εγώ από την μεριά μου συνήθως δεν απαντάω. Όταν όμως νιώσω ότι αυτό το πράγμα γίνεται λίγο εμμονή, θεωρώ ότι πρέπει να βάλω κι ένα όριο. Τότε γι’ αυτό είχα απαντήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Νομίζω ότι απαντώντας σε τέτοιου είδους ανθρώπους σταματάει και το πρόβλημα. Μην το συνεχίσουμε αυτό δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό”.

Νάντια Μπουλέ για Γιώργο Λιάγκα: “Προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους”

Σχόλια