Δάφνη Μπόκοτα @ Happy Day
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με τους Argo στον Διαγωνισμό της Eurovision, για την απομάκρυνσή της από την παρουσίαση του Διαγωνισμού πριν 11 χρόνια, αλλά και για τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές που αναλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια την παρουσίαση.

Αναφορικά με τους Argo, η παρουσιάστρια δήλωσε:
“Όταν πας στη Eurovision δεν θα πας με ερασιτέχνες. Άμα πας σε ένα διαγωνισμό, γκαρσονιού έστω δεν θα στείλεις ερασιτέχνη γκαρσόνι, θα στείλεις επαγγελματία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί και οι ερασιτέχνες μπορεί να είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Την φετινή συμμετοχή την άκουσα όσο την ακούσαμε όλοι, λίγο. Τόσο λίγο ίσα για να καταλάβω. Σε αυτό το παράξενο πράγμα που λέγεται Eurovision ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Δηλαδή, μην το δεις να πλασαριστεί και στην τριάδα, μπορεί να συμβεί και αυτό.”

Στην ερώτηση του Δημήτρη Παπανώτα για το αν την ενόχλησε η απομάκρυνσή της από την παρουσίαση της Eurovision, η Δάφνη Μπόκοτα παραδέχεται:
“Με ενόχλησε όταν επέλεξαν άλλη για τη Eurovision, κυρίως γιατί διερρήχθησαν οι σχέσεις μου απότομα και άγαρμπα. Και ειδικά την εποχή που έγινε. Ήταν τη χρονιά της Παπαρίζου. Και ειδικά γιατί η Παπαρίζου ήταν δική μου πρόταση. Με ενόχλησε πολύ.”

Ενώ, τι δηλώνει για τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές που έχουν αναλάβει πλέον την παρουσίαση;
“Διαφωνούσα πάντα με το να κάνουν οι ηθοποιοί παρουσίαση. Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, ο ηθοποιός έχει μάθει να ενσαρκώνει ρόλο. Ο παρουσιαστής έχει μάθει να ενσαρκώνει τον εαυτό του. Ούτε ο τραγουδιστής μου αρέσει να κάνει παρουσίαση. Είναι διαφορετικοί ρόλοι. Στην Ελλάδα όπως και όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε μπερδέψει. Είναι ειδικότητα ο παρουσιαστής. Εγώ δεν μπορώ να ενσαρκώσω ρόλο ίσως γιατί δεν είμαι ηθοποιός και δεν μπορώ να τραγουδήσω με άνεση πια γιατί δεν είμαι τραγουδίστρια αλλά άμα με βάλεις μπροστά στην κάμερα και μου πεις θα μου μιλήσεις τρία λεπτά, θα σου μιλήσω τρία λεπτά. Ο παρουσιαστής δεν είναι ένας ωραίος που στήνεται μπροστά στην κάμερα.”

Μάθε εδώ όλα τα νέα γύρω από τη Eurovision.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Δάφνης Μπόκοτα:

Σχόλια