Μποφίλιου-Ζουγανέλη-Χαρούλης-Μαραβέγιας

Μια μαγική βραδιά χάρισαν στο Ελληνικό κοινό την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Χαρούλης και ο Κωστής Μαραβέγιας με την υποστήριξη του Δίεση 101,3.

Με την συγκινητική ερμηνεία της Μποφίλιου, τις επιτυχίες της Ζουγανέλη, την ιδιαίτερη χροιά του Χαρούλη και το κέφι του Μαραβέγια, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα πάρτυ.

Ζουγανέλη-Μαραβέγιας

Ο κόσμος σιγοτραγουδούσε μαζί με τους καλλιτέχνες ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που αποθεώθηκαν οι τραγουδιστές από το κοινό.

Ζουγανέλη-Χαρούλης

Ιδιαίτερα δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του Γιάννη Χαρούλη στο “Έλα πάρε με“, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο “Η επιμονή σου“, του Κωστή Μαραβέγια στο “Δεν ζητάω πολλά” και της Νατάσσας Μποφίλιου στο “Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει“. Στα συγκεκριμένα κομμάτια ο κόσμος ξέροντας όλους τους στίχους απ’ έξω έδιναν τον καλύτερο ρυθμό στους καλλιτέχνες.

Ζουγανέλη-Μποφίλιου

Η συναυλία του Δίεση 101,3 έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και από ότι φαίνεται ήταν πολύ ισχυρός γι’ αυτό και εξαντλήθηκαν 5.000 εισιτήρια την πρώτη ημέρα προπώλησης.

Μάλιστα οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, όντας φίλοι εδώ και χρόνια έσπευσαν να βγάλουν μια selfie λίγο πριν βγουν στην σκηνή, την οποία ανέβασαν και στο Instagram.

Μποφίλιου-Ζουγανέλη-Χαρούλης-Μαραβέγιας

Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στους εξής φιλανθρωπικούς οργανισμούς:

Κοινωνικό Ωδείο
Μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού
Στέγη θηλαίων Άγιος Αλέξανδρος
Φλόγα – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με στιγμιότυπα της συναυλίας:

 

Σχόλια