Πάνος Μουζουράκης: Στον Κήπο του Μεγάρου για μία μοναδική συναυλία - Μαζί του η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Σπύρος Γραμμένος
Ο Πάνος Μουζουράκης τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία με τίτλο “Δευτέρα Παρουσία” στον Κήπο του Μεγάρου. Μαζί του επί σκηνής θα βρεθούν και οι φίλοι του Νατάσσα Μποφίλιου και Σπύρος Γραμμένος με σκοπό να χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Πέρσι ήταν ένα μεγάλο πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου με τον “Πάνο στο γκαζόν”. Μια εξαιρετική συναυλία, ένα πραγματικό πάρτι, με πολλούς φίλους επί σκηνής και ακόμα πιο πολλούς φίλους κάτω από τη σκηνή! Φέτος, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, θα ανέβει για δεύτερη φορά στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου, όπου θα μας σαγηνεύσει ακόμα μία φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Μία συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI.

Ώρα έναρξης: 21:00

Σχόλια