Νατάσσα Μποφίλιου - Βαβέλ
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν τον πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο με τίτλο “Βαβέλ”.

Οι τρεις τους επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική πρόταση, που πριν καν ηχογραφηθεί, παρουσιάστηκε ζωντανά σε 10 επιτυχημένες παραστάσεις στη σκηνή του Βοτανικού, κλέβοντας τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών.

Τέσσερα χρόνια μετά το πολυαγαπημένο “Μέρες του Φωτός”, οι τρεις καλλιτέχνες, μετρώντας ήδη πάνω από μια δημιουργική δεκαετία, παρουσιάζουν τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο δίσκο της κοινής πορείας τους: δώδεκα νέα τραγούδια γεμάτα τόλμη, έμπνευση και ευαισθησία.

Δώδεκα σύγχρονες ιστορίες με την υπογραφή του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, όπως τις μελοποίησε κι ενορχήστρωσε ο Θέμης Καραμουρατίδης και τις καταθέτει με τη μοναδική της ερμηνεία η Νατάσσα Μποφίλιου. Σε αυτό το άλμπουμ για πρώτη φορά ξεχωρίζει ο χαρακτηριστικός ήχος των πνευστών στις ενορχηστρώσεις. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν live στo studio Sierra.

H “Βαβέλ”, πότε εξωστρεφής και πότε εξομολογητική, μέσα σε ήχους αισθαντικών μελωδιών και ζωηρών ρυθμών που εναλλάσσουν λαϊκά, έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία, αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς.

To άλμπουμ “Βαβέλ” είναι διαθέσιμο ψηφιακά για preorder σε ειδική τιμή, στο iTunes store  και στο Play Store από τις 7 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, από τη Feelgood Records.

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι ίδιοι για τη δημιουργία του άλμπουμ μέσα από το στούντιο ηχογράφησης:

Σχόλια